Драйв, рок та нестримна енергія від гурту The Hardkiss

18:08, 27.12.2018
Драйв, рок та нестримна енергія від гурту The Hardkiss

Будь який концерт the hardkiss завжди вражає своїми видовищними спецефектами, яскравістю, міццю та неперевершеним голосом вокалістки гурту Юлії Саніної.

Якщо Ви палкий поціновувач року, тоді обов’язково завітайте на концерт до цих несамовитих артистів.

Один з останніх концертів, який відбувся у Києві у Палаці Спорту - це було насправді дуже вражаюче та неймовірне шоу. Зібралось близько десяти тисяч глядачів, які очікували на щось справді цікаве та захоплююче. І їх сподівання справдились.

Світлове шоу - обов’язкова деталь майже кожного концерту гурту, декорована сцена різними пересувними елементами, які впродовж концерту змінювали своє розташування, величезні екрани, на яких транслювалась фонова підтримка пісень, ну і звісно сама солістка гурту, Юлія, яка змінюючи свої образи, протягом концерту, додавала фарб та неймовірної яскравості шоу.

Великим досягненням для музикантів, стала пряма трансляція їх концерту каналом М1, так гурт зміг заявити про себе і свою творчість на більший загал.

Цим концертом гурт The Hardkiss гучно оголосив про свій всеукраїнський тур на підтримку нового альбому “Залізна ластівка”. Загалом артисти випустили вже три студійні альбоми, а також один міні альбом.

Першого грудня The Hardkiss гучно виступлять на M1 Music Awards. 4 SEASONS. А також можливо стануть переможцями в заявлених номінаціях. Слідкуйте!