В Ірпені сталася пожежа в 12-поверховій новобудові (фото)

18:14, 24.12.2018
В Ірпені сталася пожежа в 12-поверховій новобудові (фото)

Пожежі в новобудові передував тиждень перебої з електро- та газопостачанням (фото: соцмережі)

У 12-поверховій новобудові ЖК "Фаворит", що розташована в Ірпені на перехресті вулиць Мінеральна та 8 Березня, в понеділок 24 грудня сталася пожежа.
 
Як "Зорі Приірпіння" розповіли очевидці, непродумане планування ускладнило проїзд до місця події пожежної техніки.
 
Також мешканці прилеглих будинків переймаються пожежею в новобудові, оскільки старі ірпінські комунікації не розраховані на таку кількість новобудов.
 
Пожежі в новобудові передував тиждень перебої з електро- та газопостачанням, повідомляють місцеві жителі.
 
"У п'ятницю стався апефеоз - спочатку близько 9-ї вимкнули світло, в 11 ввімкнули, але котли так і не запрацювали, газівники приїхали і поїхали зі словами "вранці подивимося". Люди були в шоці! Діти в будинку, літні, будинок новий - холодний, немає світла і немає опалення і їжі! Я особисто і багато інших мешканців телефонували в усі інстанції міста від пожежної до міліції і нашого жека, але наша проблема взагалі нікого не хвилювала, ну, немає опалення і газу у 360 квартир, і всім все одно!", - розповіла Вероніка Курочка.
 
 
За її словами, о 12 ночі близько 30 мешканців пішли в газову контору.
 
"Там в підсумку через годину погодилися під'їхати і включити газ, але не всім відразу, а по стояках, заходячи в квартиру і підключаючи по черзі (в під'їзді від 4 до 6 стояків і 8 під'їздів). До двох ночі підключили, але з ранку знову почалася свистопляска з відключенням світла і котлів і газу. Це тривало всю суботу", - обурилася Вероніка.
 
Станом на неділю 23 грудня перебої тривали, до ЖК підвезли генератор і протягом доби будинок працював на генераторі.
 
Нагадаємо, раніше Ірпінь шокував багатогранною дорожньою розміткою.