Анатолій Гриценко розповів, звідки має гроші на вибори-2019

16:27, 12.01.2019
Анатолій Гриценко розповів, звідки має гроші на вибори-2019

"Це не час, коли можна відмовчатися або грати у власні амбіції" (фото: facebook.com / Анатолій Гриценко)

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко подав документи до Центрвиборчкому для реєстрації кандидатом у президенти на виборах-2019.
 
Про це Гриценко повідомив на своїй сторінці у Facebook 12 січня. 
 
"Документи до ЦВК подано, вступаю у виборчу боротьбу офіційно", - зазначив він. 
 
Гриценко також додав, що 2,5 мільйони гривень у якості застави під час реєстрації "внесла партія".
 
"Це кошти наших партійців, у тому числі мої власні 100 тисяч гривень", - зауважив він.

 
Водночас Гриценко заявив, що бачить можливості для подальшого об'єднання опозиційних політиків за умови, якщо інтереси країни будуть домінувати над особистими амбіціями.
 
Про це кандидат у президенти на майбутніх виборах заявив 12 січня після подання документів до ЦВК, пише "Інтерфакс-Україна".
 
"Ми вже формуємо таке об'єднання як платформа, і вона абсолютно відкрита для всіх тих, хто готовий поставити інтереси країни вище за свої особисті. І якщо це буде домінувати під час ухвалення рішень, то я переконаний, що рано чи пізно ми знайдемо переможний формат, сформуємо цілісну платформу і на президентські, і далі на парламентські вибори", - заявив Гриценко. 
 
Він додав, що в процесі об'єднання "вже досягнуто певних результатів", оскільки заради спільної перемоги вже відмовилися від своїх президентських амбіцій такі політики, як Єгор Фірсов, Віктор Чумак, Микола Катеринчук, Микола Томенко, Мустафа Найєм.
 
Він зазначив, що буде продовжувати постійно контактувати з міжфракційним об'єднанням "Єврооптимістів", з мером Львова Андрієм Садовим, а також з музикантом і громадським діячем Святославом Вакарчуком.
 
"Я вважаю, що це правильно, в інтересах країни. Це не час, коли можна відмовчатися або грати у власні амбіції", - зауважив Гриценко. 
 
Говорячи про свою програму, Гриценко заявив, що зовнішня політика держави має бути націлена на три основних завдання. 
 
"Наша зовнішня політика і дипломатія будуть націлені на виконання трьох основних завдань: гарантування безпеки України, захист і звільнення наших громадян, що зараз особливо актуально, і третє - домінування економічної складової у відносинах з міжнародними партнерами", - зазначив він.