Володимир Зеленський пообіцяв вийти із свого кінобізнесу в Росії

10:56, 20.01.2019
Володимир Зеленський пообіцяв вийти із свого кінобізнесу в Росії

Володимир Зеленський пообіцяв незабаром вийти з компанії, яка володіє бізнесом в Росії (фото: Ельдар Сарахман / Українська правда)

Володимир Зеленський підтвердив, що має частку в компанії, яка володіє фірмою із виробництва фільмів у Росії, але пообіцяв невдовзі вийти із нього.

Про це він повідомив в інтерв’ю "Українській правді".

"Рішення у мене наступне, дуже просте і яке все знімає. Я зрозумів, що я можу вийти не з цієї компанії, яка там (у Росії, - ред), а з кіпрської компанії, яка є власником тих компаній. І все. Ось ми сьогодні знайшли це рішення і найближчим часом я вийду", - сказав Володимир Зеленський.

Він визнав, що в Росії працює компанія "Грин Филмс", яку заснувала компанія, зареєстрована на Кіпрі. Саме кіпрську компанію заснував Володимир зеленський із партнерами.

Про російський бізнес Володимира Зеленського розповіли у своєму розслідуванні журналісти програми "Схеми"

У матеріалі журналістів також повідомлялось, що Green Family LTD володіє ще двома компаніями у Росії. Володимир зеленський стверджує, що вони закриті, а журналісти - що контори перебувають у стадії ліквідації.

На репліку журналіста, що "Грин Филмс" знімає фільм "Вниз" і навіть подавала заявку на державне фінансування фільму в Росії, Володимир Зеленський відповів, що заявку подавали "ті, хто займається цією компанією" в Росії, тому що вони передали компанію в управління.

Як повідомляла "УМ", Володимир Зеленський спочатку відмовлявся публічно визнавати, що його компанія веде бізнес в Росії.

Нагадаємо, в новорічну ніч Володимир Зеленський пообіцяв відразу "йти в президенти", але станом на 19 січня документи для реєстрації в ЦВК так і не подав.