Зеленський зрікся дружби з Коломойським: це тільки «робочий процес»

11:30, 21.01.2019
Зеленський зрікся дружби з Коломойським: це тільки «робочий процес»

Зеленський стверджує, що відносини з Коломойським у нього виключно робочі (кадр відео)

Шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський заявив, що телеканал "1+1" винен студії "Квартал 95" велику суму грошей і запевняє, що ніяких відносин у нього з олігархом Ігорем Коломойським немає.
 
Про це він сказав в інтерв'ю "Українській правді".
 
На питання, чи правда, що Коломойський, який володіє телеканалом "1+1", винен йому чотири мільйони доларів, Зеленський відповів:
 
"(Закашлявся). Хм, я відповів? Це комерційна таємниця, я не хочу говорити. Це дійсно правда, вони нам винні гроші. Сума немаленька. "1+1" нам винні".
 
При цьому на прохання описати відносини з Коломойським, він запевнив, що ніяких відносин і дружби з бізнесменом у нього немає.
 
"Дивіться, ми не друзі. У мене друзі в "Кварталі". Я прошу мені взагалі не приписувати таких людей, тому що ми з різних поколінь", - сказав шоумен.
 
Він додав, що відносини з Коломойським у нього виключно робочі: "Я вважаю, що це лише робочий процес".
 
На питання, чому тоді його піарить "1+1", Зеленський відповів, що телеканал стратегічний партнер його студії.
 
"Я думаю, що "1+1", по-перше, наш стратегічний партнер. Тому що багато нашого продукту, якісного, виходить на "1+1". Вони отримують від цього рейтинги. Раз", - заявив він.
 
"По-друге, канал "1+1 "прекрасно знає, хто я такий і чим я займаюся, як я заробляю, як заробив свої гроші, звідки в мене західні компанії. Вони все це знають і мені нема чого за великим рахунком приховувати", - додав Зеленський.
 
На питання, якщо він стане президентом, чи поверне "Приватбанк" Коломойському, Зеленський здивувався, чому він повинен буде це вирішувати.
 
"Чого раптом? Чого раптом я це буду вирішувати? Або ви що думаєте, я пішов у президенти, щоб повертати банк? Ні. Я не збираюся нікому нічого повертати", - заявив шоумен.
 
Нагадаємо, в новорічну ніч Володимир Зеленський заявив про намір іти в президенти. Нещодавно в Зеленського виявили бізнес у Росії. Спочатку він відмовлявся публічно визнавати, що його компанія веде бізнес в Росії, однак пізніше підтвердив, але пообіцяв невдовзі вийти із нього.