Руслан Кошулинський висунутий у президенти від «Свободи»

15:05, 22.01.2019
Руслан Кошулинський висунутий у президенти від «Свободи»

Руслан Кошулинський обіцяє досягти миру шляхом перемоги і провести деолігархізацію (фото: facebook.com)

Заступник голови партії "ВО "Свобода", депутат Львівської облради Руслан Кошулинський був висунутий делегатами з'їзду партії кандидатом у президенти. 
 
Таке рішення прийняли 22 січня, повідомляє "Українська правда".
 
"Впевнено, сміло, твердо до перемоги!", - виголосив Кошулинський.
 
Він також озвучив свою програму - досягти миру шляхом перемоги і провести деолігархізацію.  
 
Кошулинський хоче позбавляти нардепів мандату за кнопкодавство і пропуски без поважних причин, провести судову реформу, прийняти закон про місцевий референдум і затвердити механізм про ветування громадою рішень місцевої влади.
 
Також він обіцяє повернути капітал з офшорів, повернути приватизовані стратегічні підприємства, створити контрактну армію, затвердити державну програму забезпечення військовослужбовців житлом.
 
Крім того, Кошулинський хоче зобов’язати всіх держслужбовців говорити українською мовою, запровадити іспит з української мови для всіх держслужбовців та позбавляти громадянства осіб, які мають громадянство іншої країни.
 
Нагадаємо, в листопаді 2018 року частина націоналістичних партій та організацій заявила про підтримку кандидата від "Свободи" Руслана Кошулинського на виборах президента у 2019 році. Відповідну заяву підписали представники самої "Свободи", а також "Правого сектора", "Організації українських націоналістів", руху "С14" та "Конгресу українських націоналістів".