Голова Херсонщини заперечив причетність до вбивства Каті Гандзюк: її батьком «маніпулюють»

12:58, 29.01.2019
Голова Херсонської обласної держадміністрації Андрій Гордєєв заперечує свою причетність до вбивства активістки з Херсона Катерини Гандзюк.
 
Він написав у Facebook, що розуміє емоції батька Катерини Гандзюк, який втратив єдину доньку, тож домагається справедливості.
 
"Проте, шукаючи справедливість, важливо не зачіпати безневинних людей, мішаючи всіх докупи. Як це не було б важко, треба намагатися не піддаватися на провокації нечистих людей", - написав керівник Херсонської ОДА.
 
"Аналізуючи останні інформаційні випади, в тому числі з використанням мого імені та посади, переконуюсь, що батьківське горе використовується в політичних маніпуляціях негідниками, які стоять в "тіні", - заявив він.
 
Гордєєв запевнив, що справу буде доведено до кінця.
 
"Все, що в наших силах, ми спрямуємо для пошуку винних осіб. Я відкритий для допомоги та повністю згоден з тим, що такі страшні речі не можуть відбуватися на Херсонщині та залишатися безкарними", - додав він. 
 
Нагадаємо, раніше батько активістки Віктор Гандзюк заявив, що підозрюваний в організації нападу на Катерину Гандзюк Олексій Левін (Москаленко) виконував різні завдання голови Херсонської облради Владислава Мангера ("Батьківщина") і заступника Гордєєва Євгена Рищука (БПП).