Позашляховик Ольги Богомолець зіткнувся з «Жигулями» в Одесі (фото)

10:53, 02.02.2019
Позашляховик Ольги Богомолець зіткнувся з «Жигулями» в Одесі (фото)

Аварія сталася за участі позашляховика та "Жигулів" (фото: facebook.com/ruslan.forostyak)

Позашляховик Range Rover, на пасажирському сидінні якого їхала народний депутат та кандидат в президенти Ольга Богомолець, зіткнувся з легковиком "Жигулі" в Одесі.
 
Аварія сталася у п'ятницю близько 19.30 на розі Канатної та Базарної, пише "Думська" з посиланням на поліцію міста. За кермом ВАЗу був військовослужбовець.
 
Як повідомив радник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк у Facebook, обійшлося без постраждалих та без серйозних наслідків.
 
 
Він зазначив, що аварія виникла через порушення правил дорожнього руху водієм позашляховика кандидата, "викликавши зіткнення з іншим автомобілем".
 
"На винуватця складено адміністративний протокол, інша сторона претензій не має, а навпаки, чомусь ніби навіть як задоволені, що потрапили в новини, чи то задоволені компенсацією, яку вірогідно отримали", - йдеться в повідомленні.
 
 
Водночас, за даними UA:Одеса, був травмований пасажир легковика, а сама Ольга Богомолець їхала з зустрічі, що проходила на вулиці Базарній, 25.
 

При цьому в коментарях до посту поліцейського місцеві жителі написали, що через приїзд Ольги Богомолець у місті були проблеми з рухом транспорту.
 
 
"Її кортеж півміста в пробку поставив, їй Б-гу, президент простіше приїжджає", - написала одеситка.
 
Команда політика інцидент коментувати відмовилась. "Поки не коментуємо", - заявила "Пушкінській" прес-секретар Ольги Богомолець.
 
У свою чергу у прес-центрі командування "Південь" Повітряних Сил ЗСУ повідомили, що зіткнення Range Rover" із ВАЗ-2101 сталося у центрі міста, на розі вулиць Канатної та Базарної.
 
"На місці події працювали військова служба правопорядку та військова прокуратура Південного регіону. ВСП взяла справу на контроль і в разі необхідності надаватиме правову допомогу та захищатиме права військовослужбовця", - зазначили у прес-центрі. 
 
Нагадаємо, в грудні Ольга Богомолець заявила, що як самовисуванка балотуватиметься на посаду президента України у 2019 році.
 
У січні Ольга Богомолець подала до ЦВК документи для реєстрації кандидаткою на президентських виборах.