Кабмін оскаржив звільнення Уляни Супрун

13:05, 07.02.2019
Кабмін оскаржив звільнення Уляни Супрун

Кабінет міністрів України оскаржив рішення Окружного адміністративного суду Києва щодо відсторонення Уляни Супрун від виконання обов'язків міністра охорони здоров'я. Про це повідомляє прес-служба суду

 

"До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшло клопотання від представника Кабінету Міністрів України про скасування заходів забезпечення позову в адміністративній справі за позовом Ігоря Мосійчука до в.о. Міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун щодо відсутності у неї повноважень Міністра. Суд призначив до розгляду в судовому засіданні 11 лютого 2019 зазначене клопотання", - йдеться в повідомленні. 

 

Нагадаємо, Окружний адміністративний суд Києва заборонив очільниці Міністерства охорони здоров'я Уляні Супрун виконувати обов'язки міністерки охорони здоров'я до кінцевого рішення суду. Відповідний позов, ухвалений судом, подав депутат "Радикальної партії Олега Ляшка" Ігор Мосійчук - про нібито некомпетентність Уляни Супрун на посаді.

 

Уляна Супрун заявила, що повертається в Україну з відрядження у США, яке було скасоване у зв’язку з ухвалою суду. Вона наголосила, що після ухвали суду робота міністерства опинилась під загрозою припинення.