«Я перший раз бачив, як ридають собаки!»

15:40, 20.10.2016

Розкажу одну історію. Шість років тому мамі в приватний будинок знадобився охоронець-гавкун. Ми з донькою поїхали до собачого притулку на території «Черкаської служби чистоти» і взяли звідти цуценя.

 

Звичайну «породисту» дворняжку. Причому донька вибрала його з десятка цуценят практично моментально. Як кажуть, любов з першого погляду!

 

Назвали Бімом. Пес виріс чудовий! Дуже розумний, добрий і неймовірно любив дітей! Просто божеволів без них! Словом, був улюбленцем усієї округи.

 

І ось одного разу Бім зник. Не було декілька тижнів. Діти плакали, сумували за ним.

 

 Я по кілька разів об'їхав усі закутки навколо, вдивлявся в кущі біля доріг. Думав, може машина збила. Біма не було. Ніде!

 

Ми з донькою навіть їздили назад до притулку і шукали його там. Думали, раптом його відловили, як приблудного, і відвезли туди.

 

 І ось одного разу, гортаючи стрічку в «Фейсбуці», я побачив пост про собаку, яку знайшли біля залізничного вокзалу. Людина, що її опублікувала, просто десь побачила і перепостила статтю.

 

 У собаки була зламана лапа, швидше за все її збила машина. Собаку підібрали волонтери, зробили їй операцію, поставили пластину.

 

Я дивлюся на ту фотографію і відкриваю від здивування рот – на фото наш Бім! Худий, сумний ... Я навіть не відразу його впізнав.

 

 Виявляється, три тижні він був у ветеринарній клініці після операції, а потім його привезли у той самий притулок, куди ми з донькою ходили його шукати! Але ми ходили в той час, коли він ще був в клініці!

 

Ми терміново поїхали до притулку й забрали пропажу! У машині, по дорозі додому, плакала донька і плакав Бім!

 

Я перший раз бачив, як ридають собаки! Без сліз, але ридають! Потім була ще одна операція на лапі. Зараз Бім сильно кульгає, а на погану погоду лапа дуже болить ... Але він щасливий і вдома.

 

До чого я все це розповідаю?

 

Друзі, якщо ви бачите в стрічці ФБ чийсь пост про знайдену собаку або кішку,  зробіть лише кілька рухів і поділіться цією публікацією! Це не зіпсує вам сторінку в соціальних мережах, але це може перетворити дитячі сльози відчаю і смутку в сльози радості і щастя від знайденого улюбленого чотирилапого друга.

 

Все-таки, соцмережі  – це сила!

  • Закон про мобілізацію поганий і запізнілий

    Нині ми отримали не просто поганий, а ще й запізнілий закон, який не посилить мобілізацію нових захисників, але цілком може послабити мотивацію тих, хто захищає країну вже не перший рік. >>

  • Мобілізація: чотири болючих питання

    Відповідати за мобілізацію мають вмотивовані та компетентні люди. Міноборони та ТЦК нічого не роблять, чекають на добровольців та тих, кого інколи хапають у бусік. >>

  • «Руський мір» інспірує в США неомаккартизм

    На берегах Потомаку не повинні забувати, як після другої світової війни Білому дому довелося долати поширення комуністичної ідеології колишнього СРСР створенням сумнозвісної комісії сенатора-республіканця ( ! ) Джорджа Маккарті із розслідування антиамериканської діяльності. >>

  • Чому Ізраїлю на відміну від України вдається тримати увагу світу

    Позитивні лицеміри бідкаються через чергову надану США високотехнологічну допомогу Ізраїлю - і традиційно не бачать причин чому ж Ізраїлю на відміну від України вдається тримати увагу найпотужнішої держави світу. >>