Як не перетворити День захисника вітчизни в чоловічий день з трусами в подарунок?

13:20, 13.10.2018
Нашим людям досі треба "23 фєвраля", бо є 8 марта. Щоб женщінам - цвєти, а мужчинам - труси.
 
В армії служить 55 тисяч жінок, але труси - чоловікам. Днями загинула на Донбасі на бойовій позиції 19-річний солдат Олеся, але в школах і навіть садочках турботливі мами скинулися на подарунки хлопчикам.
 
Кіндери, пазлики, машинки чи інший китайський нетематичний хлам, щоб подарувати, бо мальчик жеж. 
 
Бо є ж 8-ме марта, а мальчики ж як? Бо ж в нашому дитинстві було 23 февраля, а наші діти як без? Це все ж заради дітей, бо діти - то майбутнє, яке ми їм успішно намагаємося за.рати своїми примітичними стереотипами і спрощеним сприйняттям дійсності. 
 
Хоча вже куди простіше, щоб не розуміти очевидного - в країні війна, а ви маленьким хлопчикам - кіндери. Який зв'язок? 
 
Та навіть в совку в садочках хлопчикам нічого не дарували, а запрошували солдат, які розповідали про службу в армії. Зараз куди не глянь, ветеран на ветерані, молоді, красиві і часто забуті. 
 
Їх не кличуть в садочки і школи з нагоди 14-го жовтня, там зайняті іншим - подарунками хлопчикам. 
 
Цікаво, скільки з тих, хто нині купує в садках-школах дітям різного роду хлам, добровільно і без сліз відпустить потім хлопчиків в армію? 
 
Як врятувати День захисника вітчизни від перетворення в чоловічий день з трусами в подарунок? Можливо, варто бодай в програмах садків і шкіл передбачити візити у школу військовослужбовців? І можна на подарунки скинутися, як вже так кортить. І щоб серед гостей серед чоловіків-службовців обов'язково була жінка-службовець, щоб потім дівчатка з віком не лякалися і не соромилися свого бажання йти служити.