Велетень Віктор Заболотний розповів, що є фотомоделлю для маленьких дітей

23:30, 24.09.2016

47-річний велетень Віктор Заболотний має зріст 235 сантиметрів. Він приїхав у рідний Миколаїв, живе у двокімнатній квартирі. Чоловік каже, що мріє повертатися до рідної країни знову та знову, щоб бачити, як змінюється тут життя людей на краще.

 

 

Віктор Заболотний уже 15 років живе в екзотичній Колумбії. Він працює пересувному цирку-шапіто. Є головною фотомоделлю для маленьких дітей, які на його тлі здаються ліліпутами.

 

 

Велетень одружений. Він визнає, що головним призом у його житті стала молода дружина, яка сама родом iз Колумбії. Зріст молодої спокусниці в один метр шістдесят сантиметрів не став пере¬шкодою для їхнiх взаємних почуттів. Дружина виконує обов’язки особистого імпресаріо відомого артиста. Вони мріють про дитину.

 

  

Віктор Заболотний став найщасливішим велетнем України. Він iще молодий чоловік iз паспортом громадянина України, але його ім’я вже досить добре знають люди у багатьох країнах світу.

 

  

 

Щорічний дохід Віктора становить 780 тисяч гривень., що дозволяє велетню робити добрий шопінг у різних країнах світу, де він може підібрати взуття та одяг.

 

  

 

Велетень вже звик до уваги людей на вулиці та зізнається, що для нього щастя — це ті хвилини життя, коли він може розслабитися та відчути себе звичайною людиною, яка не привертає до себе підвищеної уваги.