Посол Британії разом з Джамалою вітає українців з новим роком у стилі #mannequinchallenge

14:49, 23.12.2016

 

Посольство Великої Британії підтримало світовий тренд та записало цьогорічне відео-привітання у форматі #mannequinchallenge.

Учасниками відео стали співробітники посольства, а також українські партнери, з якими посольство здійснює різноманітні проекти.

Допитливий глядач помітить українських та британських військових, які протягом останніх двох років здійснюють спільні навчання, колег з British Council Ukraine, які долучилися до ініціативи Президента України із проведення року англійської мови в Україні, народного депутата Мустафу Наєма, одного з ініціаторів програми GO Global, елементи британських бізнесів, що успішно працюють у Україні.

Також там є учасниця проекту Ukraine’s Next Generation та переможниця Євробачення-2016 Джамала, стипенідіати урядової програми The Official Chevening Page та інші відомі українці.

"Музичним супроводом було обрану всесвітньо відому мелодію Леонтовича «Щедрик», яка у 2016 року відзначає 100-річчя з першого хорового виконання", - відзначають у посольстві.


#mannequinchallenge – це відео-формат, який передбачає завмирання усіх учасників у момент якоїсь дії, поки камера знімає людей.

Школярі у США були одними з перших, хто долучилися до #mannequinchallenge, слідом за ними по всьому світу люди почали знімати аналогічні сценки.

Саме таким відео посол Великої Британії Джудіт Гоф та весь колектив посольства привітав українців з прийдешніми святами!