Тизер до фільму «Кіборги»: перші кадри воєнної драми про Донецький аеропорт (відео)

14:57, 15.08.2017

Творці фільму "Кіборги" представили офіційний тизер до воєнної драми про оборону Донецького аеропорту імені Сергія Прокоф’єва, яка вийде на екрани 6 грудня.

Відео опубліковано на каналі кінопрокатної компанії Ukrainian Film Distribution.

"Друзi ,представляемо перший тiзер нашої к/к "КIБОРГИ". Дякую кожному причетному до створення фiльму", - написав у Facebook режисер стрічки Ахтем Сеітаблаєв.

У коментарях користувачі соцмережі відзначають, що тизер (коротке рекламне відео, що містить кадри із фільму) їм сподобався.

"Художній фільм "Кіборги" - історія не про війну, а про сучасних героїв, які творять нашу нову Україну. Незважаючи на різницю у походженні та віці, їх об’єднала одна мета – захистити рідну землю від агресора. Заради спільної перемоги вони готові стояти до кінця! Бо за їхніми спинами матері, жінки, діти і ціла Україна!", - відзначають творці фільму в коментарі до відео.

Як коментує Ахтем Сеітаблаєв, фільм "Кіборги" не про війну, а про мир, який зароджується тут - в Донецькому аеропорті.

У тизері один із героїв картини робить відеозвернення до нападників:

"Я не зрозумів, там по рашистському "ящику" сказали, що аеропорт взяли? Значить так, слухейте уважно: тут знаходяться чоловіки, які не здадуть цей аеропорт, доки живі. Ваша задача - вірити в нас і молитися. А ще - готувати "поляну", тому що скоро ми всі повернемось Україну будувати. Аеропорт наш, котики. Слава Україні!".

Кадри із фільму демонструють бойові дії, стрілянину, вибухи та, навіть, контузії учасників бою. Саундтреком лунає пісня "Не твоя війна" гурту "Океан Ельзи".


Хронометраж стрічки, яка вийде у День української армії, 6 грудня, складатиме 110 хвилин. Зйомки бойових дій та техніки проходили на Чернігівському аеродромі.


Команда, що створює фільм:
Режисер: Ахтем Сеітаблаєв
Продюсер: Іванна Дядюра
Оператор: Юрій Король
Сценарій: Наталія Ворожбит
Актори стрічки: В'ячеслав Довженко, Макар Тихомиров, Андрій Ісаєнко, Роман Ясинський, Віктор Жданов, Олександр Піскунов, Костянтин Темляк, Роман Семисал.