Дональд Трамп в Пуерто-Рико жбурляв у людей гуманітарну допомогу (відео)

13:55, 04.10.2017

У пункті допомоги для постраждалих від урагану в Пуерто-Рико місті Сан-Хуан президент США почав кидати пакунки із паперовими рушниками просто у натовп. Лише двоє змогли впіймати «гуманітарку», інші предмети гігієни опинилися на підлозі.

Відповідне відео опублікував телеканал ABC News.

Дональд Трамп прийшов до церкви, де облаштували пункт допомоги постраждалим від урагану "Марія".

Спочатку президент США сказав, що варто пишатися тим, що в Пуерто-рико загинуло лише 16 людей, а не 1800, як під час урагану Катрина у 2005 році. При цьому за повідомленнями губернатора Пуерто-Рико РІкардо Россело підтверджена кількість жертв негоди - 34 особи.

Після цього він почав роздавати гуманітарну допомогу: рис та паперові рушники. Саме предмети гігієни Дональд Трамп жбурляв у натовп.

 



Мер Сан-Хуана Кармен Юлін Круз після такого вручення "гуманітарки" заявила, що Дональд Трамп не має людяності.

Варто відзначити, що за повідомленнями у соцмережах, після урагану в Пуерто-Рико почалися грабежі та мародерства. Острів понад 2 тижні був без електропостачання, а запаси палива для генераторів швидко вичерпалися. Очевидці повідомляють, що велику кількість гуманітарної допомоги зі складів просто не могли привезти тим, хто потребує, бо не вистачало палива для заправки вантажних авто.