Свекруха голови НАЗК Корчак закрила в своїй квартирі детектива НАБУ (відео)

10:18, 11.11.2017

Свекруха очільниці Національного агенства запобігання корупції Наталії Корчак закрила в своїй квартирі детектива Національного антикорупційного бюро, який прийшов до родички антикорупціонерки виясняти, звідки у її родини гроші на нове авто.

Відео спілкування детектива та Надії Іванівни Тімер-Булатової опублікувано на сторінці BIHUS.info у Facebook.

Автор відео повідомляє, що не може вийти з квартири, просить відкрити двері жінку, яку він називає Надією Іванівною. У ході розмови жінка стверджує, що автор відео вдерся до неїв квартиру, а згоди на допит вона не давала.




Як повідомило "Українській правді" джерело в НАБУ, закрила детектива в квартирі саме свекруха Наталії Корчак.

"Детектив прийшов вручати їй повістку на допит. Вона запропонувала провести допит вдома, запросила його в будинок. Вони провели допит. Він склав протокол. Вона вирішила зателефонувати і порадитися із сином, чоловіком Корчак. Після розмови з ним вона відмовилася підписувати протокол і закрила його в квартирі", - розповіло джерело.

Детектив НАБУ деякий час перебував у квартирі зі свекрухою Наталії Корчак наодинці, очевидно тоді і було зняте відео.

"Корчак з чоловіком під під'їздом. Наш спецназ там же. Наші викликали 102", - додає джерело.

За його словами, Корчак оголосила що викликатиме журналістів з камерами.

Пізніше Корчак повідомила "112-Україна" під під'їздом будинку, що її свекруха дала свідчення детективу, підписала протокол і після того зателефонувала і запитала, що їй робити.

"Я їй запропонувала, що приїду, викличу поліцію і журналістів. І приїхав цілий підрозділ НАБУ, щоб визволити детектива", - заявила Наталія Корчак.

Крім того, вона стверджує, що детектив НАБУ взяв свідчення у її родички без пояснень. 

Нагадаємо, раніше журналісти виявили на парковці голови НАПК Наталії Корчак нову машину Skoda Octavia A7, якого немає в її декларації. А також був зафіксований факт, що цим автомобілем користується і вона сама і її чоловік.

Як повідомляла "УМ", у квітні розгорівся скандал навколо виплат Наталії Корчак. Тоді голова НАЗК заявила, що не знає, звідки у неї 400 тисяч гривень відпускних.