У Дніпрі випала двомісячна норма опадів: люди йдуть по дорозі через замети (фото)

13:14, 19.03.2018

У Дніпрі за ніч випала двомісячна норма опадів: комунальники не встигають розчищати дороги, рух громадського транспорту уповільнився, а люди були змушені йти проїжджою частиною, бо на тротуарах подекуди замети були в декілька десятків сантиметрів.

"Так, це стихійне лихо. Так, за добу випала двомісячна норма опадів. Так, звичайно ж ми нічого не робимо. Так, ми зупинили громадський транспорт, тому що саме співробітники мерії покидали свої ср@ні авто на шляху його проходження. Так, снігу стільки, що його просто фізично нікуди згрібати", – написав у Facebook мер Дніпра Борис Філатов.

Він відзначив, що у середу, 21 березня, очікують це один цикл масштабних опадів.



Про сніговий колапс повідомляють у соцмережах мешканці міста. Серед опублікованих фото - вражаюча черга на зупинці громадського транспорту.



Михайло Тонконогий, голова профспілки автомобілістів і автоперевізників Дніпра, описав ситуацію в місті.

"Комунальні служби за станом на 7-00 ранку не розчистили виїзні вулиці з автопарків, більш того навіть з тролейбусних і трамвайних депо. Подекуди снігу по пояс і вище. Також фури та інший транспорт, який перегородив майже всі магістралі, фізично не дає можливість потрапити на масиви і з масивів маршрутним автобусам", – зазначив він.

За його даними, станом на 11:00 на лінію з різних причин не можуть дістатися деякі трамваї і тролейбуси.