На Хрещатику відкрили фан-зону до фіналу Ліги Чемпіонів

15:50, 24.05.2018
На Хрещатику відкрили фан-зону до фіналу Ліги Чемпіонів

У Києві на Хрещатику відкрили офіційну фан-зону до фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА, де вболівальники зможуть розважатися та проводити час за активним відпочинком.

Почесні трофеї несли Амбасадор Ліги Чемпіонів УЄФА Ія Андрущак і колишній захисник італійського «Мілану», віце-чемпіон світу з футболу 1998 року Кафу, інфомує прес-служба КМДА.

Поряд із ними був присутній міський голова Києва віталій Кличко та голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, а також народний депутат, голова ФФУ Андрій Павелко, який потрапив у скандал, коли дав порозважатися із найголовнішим трофеєм чемпіонату названій доньці.

«Від сьогодні всі гості можуть прийти у спортивне містечко, яке передає дух цього великого змагання. Я переконаний, що кожен отримає багато задоволення», – сказав Віталій Кличко журналістам під час відкриття «Фестивалю чемпіонів».

Віталій Кличко зауважив, що вже сьогодні на стадіоні «Динамо» відбудеться поєдинок між жіночими командами – французьким «Ліоном» і німецьким «Вольфсбургом». А за два дні вболівальники в усьому світі спостерігатимуть за грою іспанського «Реалу» та англійського «Ліверпулю».

«Я щасливий, що саме наше місто прийматиме фінали найпрестижнішого європейського футбольного турніру. Для нас це – нагода презентувати нашу столицю і нашу країну. Показати, які українці гостинні, щирі, позитивні люди. Продемонструвати, що Україна – європейська країна», – наголосив мер Києва.

Він додав, що столична влада очікує на фіналах Ліги Чемпіонів УЄФА у Києві десятки тисяч туристів з усього світу.

Вболівальники, які не змогли придбати квитки на фінал 26 травня, підкреслив мер, зможуть безкоштовно подивитися пряму трансляцію матчу на великому екрані на Контрактовій площі.