Микола Пасальський з УКРОПу побив жінку до струсу мозку за прохання взяти пітбуля на повідець (оновлено)

13:15, 13.07.2018
У Києві глава відділення партії УКРОП у Гостомелі Микола Пасальський побив просто на вулиці жінку, яка попросила його взяти собаку на поводок. 
 
У відповідь на невинне зауваження жінка отримала струс мозку, забій і два дні провела в лікарні. Про інцидент потерпіла Тетяна Лавриненко розповіла на своїй сторінці у Facebook.
 
"Такий підсумок банального прохання про дотримання законного права людей на безпеку. Нападник виявився спортсменом-самбістом, боксером, бізнесменом і депутатом із Гостомеля. Агресивний чоловік в наколках, одне обличчя якого важить більше, ніж я вся. Якийсь Микола Пасальський", - написала вона.
 
Жінка розповіла, що він і раніше ображав місцевих жителів, матюкався, але до рукоприкладства не доходило.
 
"Просто підійшов і врубав своєю рукою-кувалдою мені у голову. Це не жарт - здоровенний мужик-самбіст приклався з усієї дурі на тендітну жінку", - каже Лавриненко.
 
Цей інцидент уже прокоментували в гостомельському відділенні партії УКРОП.
 

"Подібні дії представника нашої партії вважаємо неприпустимими і категорично засуджуємо таку поведінку. Просимо вибачення у потерпілої Тетяни Лавриненко і обіцяємо, що найближчим часом дамо належну оцінку діям Миколи Пасальського і розглянемо питання про виключення його з партії з одночасною втратою партійних посад", - сказано в офіційній заяві.
 
У свою чергу сам Микола Пасальський стверджує, що вдарив місцеву жительку Тетяну Лавриненко тому, що у неї в руці був шокер, яким вона нібито збиралася скористатися.
 
"Вона постійно сидить на лавочці напідпитку і чіпляється до всіх. У правій руці у неї був шокер. Вона собаку хотіла вдарити, мене хотіла вдарити", - цитує його "Радіо Свобода".
 
Зазначимо, в 2013 році в Кіровограді троє молодиків з пітбулем напали на 25-річного програміста.