У Черкасах грабіжник зірвав з дівчини золотий ланцюжок і тікав так, що загубив черевики (відео)

10:37, 04.08.2018
У четвер 2 серпня в Черкасах поліція затримала 28-річного чоловіка, який серед білого дня на вулиці 30-річчя Перемоги напав на дівчину та зірвав з її шиї золотий ланцюжок.
 
Як розповіла сама постраждала, навпроти магазину "Епіцентр", коли вона хотіла перейти на той бік вулиці і йшла до пішохідного переходу, їй зустрівся молодий чоловік в сірій кепці, в окулярах, у чорній футболці і таких же шортах і запитав, як перейти на ту сторону. А тоді раптом рвонув ланцюжок.
 
"Ланцюжок до двадцяти грам вагою, він не міг його відразу зірвати, тож досі шия болить", - розповіла дівчина. 
 
І додала, що після цього грабіжник так тікав, що в нього поспадали черевики.
 
"Тільки ми одержали повідомлення про цей злочин, впродовж кількох хвилин група тактичного реагування патрульної поліції, спільно з екіпажем УПО, на вулиці Героїв Майдану помітили чоловіка, який підпадав під орієнтування та затримали його", - прокоментувала "Україні молодій" Зоя Вовк, прес-секретар патрульної поліції в Черкаській області.
 

За її словами, грабіжника так і затримали босим, по гарячих слідах. Постраждала упізнала його, це підтвердили і численні свідки, які бачили та повідомили поліції, куди він тікав.  
 
Нападником виявився житель Чернівців, раніше судимий, який від 10 липня розшукувався поліцією Чернівців за ч. 1 ст. 395 ККУ (порушення правил адміністративного нагляду). 
 
Однак золотого ланцюжка поки не знайшли, у поліції  припускають, що грабіжник викинув його, коли тікав.
 
Раніше в Черкасах небайдужий чоловік спіймав грабіжника, який зірвав у жінки золотий ланцюжок.