Ірина Садов’як призначена на посаду головного лікаря Охматдиту

11:59, 10.08.2017
Ірина Садов’як призначена на посаду головного лікаря Охматдиту

Ірина Садов’як понад 2 місяці чекала на призначення (скріншот відео)

Ірина Садов’як з 9 серпня призначена на посаду головного лікаря Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" МОЗ України".

Фото відповідного наказу опублікував у Facebook заступник міністра охорони здоров'я Павло Ковтонюк.

"Сьогодні Ірина Садов'як офіційно стала новим головним лікарем Національної дитячої лікарні "Охматдит". Ми покладаємо великі надії на нового керівника, адже хочемо бачити Охматдит національним лідером серед медичних закладів не лише за статусом, але і за якістю медичних послуг та темпами перетворень", - відзначив він.

При цьому заступник міністра вказав, що у пані Садов’як "спеціальний контракт", в якому є перелік чітких завдань щодо реформування лікарні з термінами їх виконання.

"Серед них - автономізація лікарні, запровадження госпітальної інформаційної системи, впровадження сучаних клінічних протоколів, перебудова системи закупівель ліків. Все це підготує лікарню до переходу на замовлення державою послуг. Важливим викликом буде також успішне завершення будівництва нового корпусу", - ідеться в повідомленні про остаточне затвердження нового головного лікаря Охматдиту.

Як повідомляла "УМ" 1 червня, Ірина Садов’як перемогла на першому відкритому конкурсі на посаду головлікаря Охматдиту.