Лікарі назвали 9 продуктів-вбивць для чоловічої потенції

19:18, 06.07.2018
Лікарі назвали 9 продуктів-вбивць для чоловічої потенції

Фото з відкритих джерел

Сексуальне здоров'я чоловіка, як відомо, в першу чергу пов'язане з харчуванням. У зв'язку з цим вчені назвали повний список продуктів-"вбивць" для потенції, повідомляє Clutch.
1. Морепродукти - такі як креветки і деякі види риб часто забруднені пестицидами, що збільшує у чоловіка кількість жіночих гормонів і може призвести до появи жиру в області грудей.
 
2. Консерви - містять велику кількість бісфенолу А, а цей продукт заповнений величезною кількістю естрогену.
 
3. Полуниця. Продукти з їстівної шкіркою теж містять пестициди у величезній кількості. В першу чергу мова йде про полуниці, вирощувані в промислових масштабах. Також до таких продуктів відносяться інші фрукти, такі як яблука, черешня, вишня і персики.
 
4. Ковбаси та сири з супермаркету. Ковбасу і сир з магазину поміщають в упаковку, зроблену з полівінілхлориду. Цей продукт призводить до неприємних гормональних зрушень, тому краще купувати м'ясо, загорнуте в коричневий папір.
 
5. Соєві продукти. Соя - це продукт, що містить рослинні естрогени. Ці продукти схожі на ті, які відповідають за появу у жінок вторинних статевих ознак. Чоловіки, які активно вживають соєві продукти можуть помітити у себе появу жіночих характеристик.
 
6. Пиво. Часте вживання цього напою може сприяти у чоловіків збільшенню грудей за жіночим типом. Практично всі алкогольні напої впливають на здатність печінки позбавлятися від надлишку естрогену.
 
7. Буряк. Як і багато інших коренеплодів, містить сполуки, які підтримують здоровий рівень естрогену в організмі. Якщо у чоловіка є гормональний дисбаланс, рівень жіночого гормону може підвищуватися при споживанні великої кількості буряків.
 
8. Молоко і молочні продукти - часто накопичують велику кількість жіночих гормонів естрогену і прогестерону, які пригнічують чоловічий тестостерон. Краще вибрати органічне молоко від корів, які пасуться на пасовищах і вигодуваних без застосування хімії, або козяче молоко.
 
9. Лляне насіння. Льон містить лігнін, який імітує дію естрогену і знижує рівень тестостерону. Чоловікам краще споживати омега-3 у формі риб'ячого жиру, який не впливає на тестостерон.
 
Читайте також: Криза середнього віку: безболісні шляхи виходу.