Експрес на той світ

Експрес на той світ

Купи понівеченого металу, кров, сльози і крики поранених — таку картину застали індійські рятувальники, приїхавши на виклик до місця великої залізничної аварії, що сталася вчора о другій годині ночі за місцевим часом у східному штаті Індії Західна Бенгалія. Пасажирський потяг «Уттар банга експрес» майже на повній швидкості врізався в потяг «Вананчал експрес», який стояв на станції Саїнтія, за 200 кілометрів на північ від Калькутти. Сила удару була настільки великою, що один із вагонів злетів у повітря і вдарився у високий пішохідний міст над коліями.

Люлька миру від Євросоюзу

Люлька миру від Євросоюзу

У Белграді відбулася історична зустріч: переговори між президентами Сербії та Хорватії Борисом Тадичем та Іво Йосиповичем. Лідери двох колишніх республік Федеративної Югославії, які після розпаду федерації у першій половині 1990–х років опинилися у стані кривавого воєнного протистояння, тепер вирішили забути минуле і назавжди відкинути риторику війни задля спільного майбутнього в Європейському Союзі. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, після завершення переговорів Борис Тадич заявив, що Сербія робитиме все, аби налагодити добрі відносини зі своїм сусідом та колишнім ворогом.

Пікнік на автобані

Пікнік на автобані

Минулими вихідними в басейні річки Рур у Німеччині відбулося найбільше застілля у світі. Пили–гуляли близько мільйона людей, і всі вони помістилися за одним столом — 60 кілометрів завдовжки. Встановили його на відтинку швидкісної автостради A40 між містами Дуйсбург та Дортмунд, яку з цією метою спеціально перекрили. Стіл–гігант був одним з елементів фестивалю. Свято з неодмінним німецьким пивом, ковбасками, піснями та танцями відбувся в рамках Європейської столиці культури, якою цього року є (нарівні з угорським Печем та турецьким Стамбулом) німецьке місто Ессен.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики