Бен як благословення

26.11.2010
Бен як благословення

Джон Траволта і Келлі Престон.

Майже два роки тому акторське подружжя Джона Траволти та Келлі Престон спіткало горе: помер їхній 16річний син Джетт, що страждав на епілепсію. Від повного розпачу батьків врятувала донечка Елла, якій цього року виповнилося десять. А незабаром Келлі завагітніла. Цю дитину вони із Джоном сприйняли як благословення Господнє (або космічне — Траволти вже 20 років є відданими адептами саєнтології). Минулого вівторка в одній iз лікарень Флориди Келлі народила сина.

Пологи у 48 років завжди пов’язані з певним ризиком, але щаслива мама перенесла їх дуже легко. Власне, як і вагітність — місіс Траволта не могла натішитися на свій «цікавий стан», під час якого її не турбували ні токсикоз, ні навіть набряки. «Ми в такому захваті — це неймовірне щастя!» — процитували задоволених батьків речники подружжя. Новонародженого малюка назвали­ Бенджаміном. Ім’я обрали заздале­гідь.

56річний Джон Траволта живе у шлюбі з Келлі Престон уже 19 років. Вони познайомили­ся у 1989му на зйомках фільму «Експерти» й відтоді не розлучаються.