Повернутися б у «совок»...

Повернутися б у «совок»...

Ледь не половина українців, а якщо точніше — 40,5 відсотка, вважають, що до 1985 року в СРСР жилося краще, ніж сьогодні в Україні. Такі дані отримано в ході соціологічного опитування фонду «Демократичні ініціативи» та Українського центру економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова.

Лікуйтеся, як хочете

Лікуйтеся, як хочете

Мешканців мікрорайону Корчувате Голосіївського району столиці позбавили єдиної соціальної аптеки. Комунальне підприємство «Фармація» є єдиною мережею аптек, де можна придбати ліки за пільговими цінами.

Не купуй російське

Не купуй російське

Учора під адміністрацією Президента роздавали вітчизняні чай, каву, шоколад, серветки та інші вироби. У такий спосіб активісти Громадянського руху «Відсіч» закликали українців відмовитися від російських товарів, оскільки в нас є безліч своїх, які кращі за російські як за ціною, так і за якістю.

Чим у садочку годували?

Чим у садочку годували?

У дитячих садках Пе­чер­ського району сто­­­лиці триває апробація електронної системи моніторингу якості хар­чування дітей. Згодом цей досвід планується поширити на всі дошкільні заклади Києва, повідомляє прес–служба КДМА.

22 свічки на торті України

22 свічки на торті України

Три дні вихідних iз нагоди Дня Незалежності можна буде провести цікаво й насичено не тільки в Києві, а й регіонах. Наприклад, Львів відзначиться 325–кілометровим марафоном на честь свята, маршрут якого пролягатиме з міста Лева і аж до Кракова.

Всі статті рубрики