Злодюжка з дому Віндзорів

23.08.2013

Коти — зазвичай дуже милі створіння. Але деякі з них примудряються неабияк зіпсувати настрій своїм господарям... або їхнім сусідам. Подружжю з британського Брістоля Річарду та Софі Віндзорам довелося червоніти за свого улюбленця перед усім районом. Як пише газета «Гардіан», їхній Норріс виявився затятим клептоманом. Щоразу, виходячи на прогулянку, кіт приносив додому чужі речі. Зрештою господарям довелося написати всім сусідам листи з проханням згадати, що в них зникло.

«Дорогі сусіди! Наш кіт під час прогулянок краде речі. Інколи він приносить навіть футболки. Нам дуже за нього соромно. Якщо у вас щось загубилося, дзвоніть або пишіть нам, ми перевіримо його запаси і, можливо, знайдемо ваші речі», — обіцяє пара.

За словами Віндзорів, ще рік тому Норріс, якому нещодавно виповнилося два, не був злодюжкою. А потім раптом почав приносити спідню білизну, футболки і шорти, навіть килимки для ванної та губки для миття посуду. Притягнувши додому черговий трофей, мурчик сигналізував про це гучним нявканням. Не знаючи, як відучити його від цієї ганебної звички, Віндзори вирішили просто не реагувати на котячу «здобич». Вони сподіваються, що, демонструючи байдужість, відучать улюбленця від крадіжок.