Хто ж його посадить?

Хто ж його посадить?

...Буденні події на кшталт знищення у центрі Харкові пам’ятної дошки Юрію Шевельову зазвичай не дуже вражають місцеву громадськість. Ну вирячила було задля годиться здивовані очі місцева влада, коли свого часу з площі Свободи так само зник пам’ятник героям УПА, ну відмовилися вірити такому непорядку під самісіньким носом браві правоохоронці, ну ще трохи повправлялись у прикладній фізіономіці справжні замовники злочину.

Прощальна усмішка Пані Моніки

Прощальна усмішка Пані Моніки

У неділю на 88–му році життя, після тривалої хвороби, в одній із московських лікарень померла зірка телепрограми «Кабачок «13 стільців» Ольга Аросєва. Про це повідомив сайт Московського академічного театру сатири, де останні 60 років служила актриса.

Не тікайте від реальності — все одно наздожене

Не тікайте від реальності — все одно наздожене

«Втеча від реальності» — п’єса сучасного київського драматурга Тетяни Іващенко, яка була поставлена в Києві (Український Малий драматичний театр), Житомирі, Івано–Франківську, Луганську та Дрогобичі. Нещодавно вона «оселилася» і на сцені львівського Першого українського театру для дітей та юнацтва.

На чолі «Довженколенду»

На чолі «Довженколенду»

Свого часу тут зняли невмирущий фільм «Тіні забутих предків», наразі ж вмирущою здається сама кіностудія ім. Довженка. Творчий процес тут давно не кипить, лише жевріє. Молоді режисери не поспішають звертатись до «довженківців» по допомогу в зйомці, а студія, у свою чергу, може запропонувати лише застаріле обладнання.

Всі статті рубрики