Принцеса знову самотня

01.07.2016
Принцеса знову самотня

Ліза Марія Преслі.

Це тільки в казках принцеси швидко знаходять свого принца і «живуть довго і щасливо». У житті ж не так легко знайти свою половинку, навіть якщо ти єдина дочка покійного короля рок-н-ролу Елвіса Прес­лі. Принаймні Ліза-Марія, яка, до речі, теж стала відомою співачкою, уже чотири рази пробувала своє щастя. 
 
Першим її чоловіком був музикант Денні Кіо. Цей шлюб протривав лише шість років, подарувавши Преслі двох дітей — дочку Райлі Кіо, якій уже 27, і на чотири роки молодшого сина Бенджамена. Ще меншими — по два роки —  були союзи з поп-ідолом Майклом Джексоном та кіноактором Ніколасом Кейджем.  
 
На цьому тлі шлюб із гітаристом і продюсером Майклом Локвудом вважався практично ідеальним. У січні цього року Ліза-Марія і Майкл відсвяткували десяту річницю свого весілля. У них є дві дочки-близнючки — Харпер Вів’єн Енн і Фінлі Аарон Лав, яких обоє називали «подарунком небес». І тут, як грім серед ясного неба, — розлучення. Ініціатором розриву стала сама співачка, а в графі про причини написала традиційні «непримиренні протиріччя». Преслі домагатиметься одноосібної опіки над дітьми, хоча і готова надати Майклу право регулярно відвідувати дочок. На аліменти або яку-небудь грошову компенсацію вона не претендує.
 
Усе це тим більш дивно, що у 54-річного Майкла серйозні проб­леми з серцем. Не виключено, що він переніс або незабаром перенесе важливу операцію. Однак що стало причиною розриву Ліза-Марія ні з ким, тим більше з журналістами, обговорювати не збирається.
 
Цікаво, що практично в цей же час на розлучення подав і колишній чоловік Лізи-Марії Ніколас Кейдж. Після співачки у нього був бурхливий роман із офіціанткою Еліс Кім, який закінчився одруженням у 2004 році. Актор був дуже щасливий у шлюбі, доки не дізнався, що кохана весь цей час зраджувала йому. Для Кейджа це вже третя невдала спроба.