На Харківщині затримали чоловіка, який намагався вчинити наругу над дітьми

12.07.2016
На Харківщині затримали чоловіка, який намагався вчинити наругу над дітьми

Дергачівський районний суд дав дозвіл на арешт 57-річного громадянина, якого підозрюють у розтлінні малолітніх. Як повідомила прес-служба обласної прокуратури, затриманий на підпитку повертався додому й побачив у дворі одного з будинків 7-річних сестер-близнючок. Він покликав їх на вулицю, але ті вийти відмовилися. «Тоді чоловік зайшов у двір, силоміць узяв їх за руки і повів на розташоване неподалік кладовище, — йдеться у повідомленні. — Там зловмисник розбещував дівчаток». 
 
Налякані діти прибігли додому в сльозах. «Спочатку вони дуже сильно плакали, а потім розповіли, що до них чіплявся дядько, — каже старша сестра дівчаток Аня. — Я викликала поліцію». 
 
Чутки швидко розлетілися селом, і тоді з’ясувалося — від хтивого збоченця постраждало ще п’ятеро малолітніх дівчат. Більше того, свої свідчення погодилися дати і кілька молодих жінок, які в дитинстві мали аналогічну проблему з цим же чоловіком. Тобто є підозра, що розпусник скоював свої злочини впродовж двадцяти років, але його малолітні жертви просто боялися сказати про це дорослим. 
 
На превеликий подив односельчан, затриманого педофіла згодом відпустили. Люди обурилися й спробували самотужки покарати зловмисника. Тож під їхнім тиском поліція заарештувала його вдруге. Як з’ясувалося, цей чоловік уже був раніше засуджений за скоєне ДТП. Тепер же йому загрожує щонайменше 8 років позбавлення волі. Сам він має трьох дочок і внучку.