Не врятує бункер Путіна

13.07.2016
Людство ще не забуло про трагедію судна «Пуебло»*, яка трапилася ще за правління Північною Кореєю Кім Ір Сена. Коли навчався у ЛВПШ (Ленінградській військово-політичній школі) в системі ГУМЗ («Главного управления мест заключения»), з приводу цієї трагедії нам прочитали лекцію, як Кім Ір Сен радив керівникам СРСР розпочати війну проти США.

Про це комуністична преса промовчала. Нам розповіли, що керівника КНДР негайно літаком привезли в Союз, у Кремль, де йому дві доби пояснювали, як ця війна почнеться і чим вона закінчиться. З цього приводу хочу нагадати пану Медведєву, що буде після першого ж запуску атомної зброї.
 
Слава Богу, що Кім Ір Сен зрозумів, що таке війна із застосуванням атомної зброї, а Медведєв ще цього не розуміє.
 
Після випробування термоядерного заряду, виготовленого Харитоновим Юрієм Борисовичем, що мав потужність 57 мільйонів тонн тротилу, Микита Хрущов почав погрожувати США, що «ми вас поховаємо», і 22 жовтня 1962 року підвів світ до самознищення. І тільки завдяки полковнику Олегу Пеньковському** і мудрості президента США Джона Кеннеді загрозу людству від самознищення вдалося відвести. Полковник ГРУ Олег Пеньковський урятував світ від ядерної війни, якої так прагло комуністичне керівництво СРСР.
 
Сьогодні два кремлівські керманичі погрожують усьому людству. А чи подумали вони, що трапиться з усією земною кулею, якщо вибухне бодай один термоядерний заряд? Чи вони мають надію сховатися у власному метро, що проходить під метрополітеном, яким користуються пересічні москвичі? Чи замислилися ці новітні герострати, що буде з гідроелектростанціями, які знищить потужний ураган? Що тоді буде з зарядами, які перебувають під охороною не лише військових, а й напруги в 1000 V?
 
Кремлівські владці мріють склепати тоталітарну систему, нову російську імперію. У минулому С. Шаталін, О. Вольський, О. Руцкой, О. Яковлєв намагалися довести, що розпад комуні­стичної тоталітарної системи не повинен привести до розпаду зв’язків між народами, які «природно» злилися. Природне злиття націй СРСР — це ніщо інше, як витвір кремлівських істориків. Уся міць Російської Федерації тримається на підкорених народах, а ті, в свою чергу, намагаються позбутися російського ярма. Щоб залишити ці народи в рабстві, кремлівська верхівка готова знищити все людство. І цивілізований світ має про це пам’ятати. 
 
* Понад 40 років тому адміністрація США принесла офіційне вибачення уряду КНДР. Президент США Джонсон заявив, що США здійснили такий ганебний акт «уперше в своїй історії». 23 січня 1968 року весь світ вразила звістка про те, що ВМС Корейської народної армії затримали американський шпигунський корабель «Пуебло».
Цей корабель проводив розвідувальну діяльність проти КНДР, викриваючи її систему радіолокації. 
 
Крім того, США в ООН оголосили винуватою Північну Корею. Водночас Штати через треті країни передавали умови «примирення»: віддайте корабель «по-тихому» і вас не будуть бомбити, а також антикорейська істерія у ЗМІ припиниться. Корейці відповіли, що гідність дорожча за життя, а якщо американці хочуть війни — вони її отримають.

Північна Корея оголосила мобілізацію, супроводжуючи її пафосними заявами. Майже рік продовжувалася війна нервів, аж доки американські моряки не зізналися у роботі в розвідці і не дали свідчень. Перед залізною волею корейського керівництва американці здалися і 23 грудня 1968 року США принесли офіційні вибачення за шпигунські дії корабля «Пуебло». (Ред.)
 
**Олег Володимирович Пеньковський — полковник ГРУ Генерального    шта­­бу Збройних сил СРСР, у 1963 році був звинувачений у шпигунстві (на користь США і Великобританії) і в зраді Батьківщини, розстріляний за вироком Військової колегії Верховного суду СРСР. Багато спеціалістів вважають Пеньковського найрезультативнішим агентом Заходу серед тих, хто коли-небудь працював проти СРСР. Саме завдяки Пеньковському керівництво США отримало точні відомості про реальний військовий потенціал СРСР напередодні Карибської кризи 1962 року (Ред.). 
 
Володимир МИРОНЕНКО
Миколаїв