У Миколаєві на вулицях рекламували наркотики

29.07.2016
Правоохоронцям у Миколаєві вдалося затримати трьох наркодилерів, які роз’їжджали по центру міста на білих мотоциклах i розкидали листівки з рекламою «Спайс», кокаїну й марихуани.
 
Стражі порядку з’ясу­вали, що замовники цього рекламного заходу забезпечили хлопців не тільки спортивними мотоциклами та сумкою з листівками, а й докладною картою Миколаєва i валізою з наркотиками! 
 
Співробітники слідчо-оперативної групи Центрального відділу Миколаєва «взяли» наркодилерів у готелі, де вони зберiгали синтетичні наркотики (пакетики зi «спайсом», «сіллю», «мікси» та інше). А ось наводку на злочинців «силовикам» дали містяни, які стали свідками того, як хлопці на мотоциклах розкидали на центральних вулицях пачки листівок iз номерами телефонів, за якими можна було купити «дозу».
 
«Хлопці роз’їжджали на вельми помітних мотоциклах, тому виявити їх було не складно, — розповів один iз волонтерів, який став добровільним помічником поліції у справі затримання наркодилерів. — На особистому транспорті ми з моїм другом об’їздили все місто та досить швидко знайшли білі мотоцикли, припаркованi на автостоянці біля готелю «Адмірал Грейг». Залишалося тільки викликати поліцію, що ми й зробили».
 
З’ясувалося, що 17-річні  хлопці, які  рекламували наркотичну продукцію, приїхали до Миколаєва з міста Обухів Київської області та з Одеси. Один із затриманих розповів, що його найняли невідомі чоловiки, які не тільки подарували транспортний засіб, а й додатково платили по 500 гривень кожному. Група малолітніх злочинців — це лише проміжна ланка тих, хто торгує наркотиками. 
Троє затриманих дають показання у Центральному районному відділі поліції Миколаєва в рамках кримінальної справи, яку  «силовики»  відкрили за статтею 208 КПК України.