«Я квіти приніс!» - у Черкасах злодій заліз до дівчини у квартиру

29.07.2016
Романтичний злодій «засвітився» днями у Черкасах. Він заліз у вікно квартири на другому поверсі. Сталося це серед білого дня в багатоповерхівці по вулиці Толстого.
 
Але там його чекала несподіванка — вдома була 28-річна господиня. Дівчина зайшла на кухню у ту мить, коли там «приземлився» непроханий та неочікуваний гість. Вона не розгубилася і закричала, що викличе поліцію.
 
Злодій кинувся навтьоки тим шляхом, яким заліз до квартири, заспокоюючи дівчину: «Дура, чого кричиш, я квіти тобі приніс!».
 
Дівчина каже, що того парубка бачила вперше в житті. А  коли прийшла до тями, то й справді побачила на столі букет троянд.
 
Ким насправді є той хло­пець, який заліз на кухню до чужих людей,  — романтичний залицяльник чи досвідчений злодій, який прикривається квітами, аби не викликати підозри в перехожих, невідомо. Речник черкаської патрульної поліції Зоя Вовк повідомила «УМ»,  що дарувальник троянд зник у невідомому напрямку. 
 
Черкаські правоохоронці кажуть, що пік квартирних пограбувань в області припадає саме на липень-серпень, коли городяни у відпустках та на дачах. Тільки останніми днями у Черкасах  було пограбовано дві квартири — по вулицях Героїв Дніпра та Гоголя. Злодії винесли звідти всі цінні речі.