Музика на острові: «Бумбокс» та «Друга Ріка» виступлять в Дніпрі

02.08.2016
Музика на острові: «Бумбокс» та «Друга Ріка» виступлять в Дніпрі

5-7 серпня на  Дніпро очікує грандіозна подія — наймасштабніший і відривний фестиваль Центральної України — «Стопудiвка 2016». Ось уже 4 роки поспіль цей фест збирає меломанів з усієї країни, запрошуючи все більше крутих музикантів. Цього разу буде понад 40 команд. Цьогорічний лайн-ап фестивалю особливо гарний, та й розмах заходу досяг нового рівня.
 
Фестиваль проник до самісінького серця міста! Запалювати під живу музику кращих груп України будуть на Монастирському острові. Нова локація дозволить розмістити вдвічі більше відвідувачів фестивалю, а це значить, що мова йде про найбільший open-air регіону.
 
Обидві сцени будуть розташовані на пляжах острова. Крім хедлайнерів, виступлять також менш відомі, але варті уваги виконавці та переможці відбіркових турів.
 
Крім відмінної музики в якісному звуці, на гостей фесту чекає ще багато розваг: яскравий фестиваль фарб Холі, нічні вечірки просто неба, душевна кінозона, фотосушка, ярмарки, спортивні та дитячі майданчики з пляжними іграми і вражаючі фаєр-шоу щоночі.
 
Організатори подбали про те, щоб можна було взагалі не йти з острова. Адже на ньому буде все необхідне: два великих фудкорти, охоронюване наметове містечко, інфоточка з можливістю підзарядки гаджетів і все, що потрібно для особистої гігієни (душові кабіни, туалети).
 
Спеціально для гостей з інших регіонів   організують туристичні екскурсії на завод «Інтерпайпсталь» iз промисловими арт-об’єктами, о. Хортиця, до аерокосмічного музею, сел. Петриківка, музею ретро-машин, центру Менора, Будинку камерної та органної музики. Також щодня буде проводитися FREE WalkingTourDnipro.
 
Не пропусти найяскравішу подію цього літа! Відвідай 40 повномасштабних концертів за ціною одного впродовж трьох днів і ночей фестивалю «Стопудiвка 2016!
 
Замовлення квитків онлайн: https://www.concert.ua/eventpage/stopudovka