І знову заміж: Гвінет Пелтроу знову готується піти до вівтаря

10.08.2016
І знову заміж: Гвінет Пелтроу знову готується піти до вівтаря

Гвінет Пелтроу.

Не минуло й місяця, як голлівудська актриса Гвінет Пелтроу та її уже екс-чоловік, музикант Кріс Мартін, оголосили про офіційне завершення їхнього десятилітнього шлюбу, а 43-річна білявка знову зібралася заміж. Цього разу її обранцем став 45-річний режисер Бред Фелчак.
 
Перші чутки про роман Гвінет і Бреда з’явилися ще у 2014-му, одразу після того, як вона подала на розлучення із Крісом. До слова, розійшлися вони досить мирно, без взаємних претензій, домовившись спільно виховувати двох дітей — 12-річну доньку Еппл (Яблуко) та 11-річного сина Мозеса.
 
Доки тривав процес, актриса не коментувала нові стосунки і намагалася не потрапляти з новою пасією під  приціл папараці — їхні спільні фото з’явилися лише через рік.
 
Однак, схоже, зірка «Закоханого Шекспіра» таки і сама закохалася по вуха, бо щойно отримала документи про розлучення, як найняла фахівця з організації весільних торжеств і почала готуватися до нового шлюбу.
 
Місце і час церемонії пара тримає в секреті, хоча в пресу вже просочилися чутки, що урочистості заплановані на осінь. А ще Гвінет зізналася, що не проти народити коханому спільну дитину.
 
На запитання журналістів, чи не розчарувалася актриса в інституті шлюбу, вона відповіла, що виходити заміж — це прекрасна і благородна традиція.  І справді, яка жінка відмовиться побути королевою балу, в центрі уваги на голов­ному святі у її житті. Навіть якщо ці свята повторюються.