Олег Ляшко презентував план української перемоги

23.08.2016
Олег Ляшко презентував план української перемоги

Олег Ляшко на віче біля пам’ятника Великому Каменяреві.

24 серпня незалежній Україні виповнюється 25 років. А вже 27 серпня українці відзначатимуть 160-річчя від дня народження Великого Каменяра — Івана Яковича Франка. З нагоди визначних дат у Івано-Франківську відбулася партійна конференція Радикальної партії.
 
До учасників заходу, які представляють політичну силу в місцевих та обласних радах усіх областей України, звернувся лідер політичної сили Олег Ляшко.
 
Тем для обговорення і настанов однопартійцям було чимало. Зокрема народний депутат розповів, якою має бути політика України в умовах військової агресії.
 
«Радикальна партія як послідовна патріотична політична сила переконана, що єдиний шлях для України перемогти у війні — не виплакати принизливий мир із втраченими територіями і нав’язаними нам ззовні Конституцією та законами, а саме перемагати.
 
Єдиний спосіб врятувати країну, коли світові лідери виявляють слабкість та пасують перед агресором, — бути сильними на чотирьох фронтах:
 
1. Економічному.Піднімати і розвивати економіку, бо чим сильнішою економічно буде Україна, тим більші будуть шанси на нашу перемогу.
 
2. Дипломатичному. Досягати успіху на дипломатичному фронті, зокрема зберігати та посилювати широкий міжнародний фронт протистояння російському агресору.
 
3. Інформаційному. Вигравати інформаційну та пропагандистську війну як всередині країни, так і на міжнародній арені.
 
4. Військовому. Нарощувати військову потужність, системно розвивати армію і постійно підвищувати обороноздатність країни», — переконаний лідер партії Олег Ляшко.
 
Нардеп нагадав, що Радикальна партія — єдина парламентська сила, яка від початку відкидала «мінські угоди» як путінську пастку для України, та зазначив, що ці угоди підписані Порошенком із величезним перевищенням своїх повноважень.
 
«У цей час слабкості світових лідерів маємо бути пильними і сильними самі. Глобалізація — це світовий тренд, який визначав розвиток цивілізації в останні 30 років після закінчення «холодної війни».
 
За оцінками деяких експертів, зараз вона врізалась на повному ходу головою в стіну, і ця подія вже спричиняє серйозні соціально-політичні потрясіння в багатьох провідних країнах, а також ерозію та можливий розпад звичних міжнародних інститутів. Епоха ліберальної глобалізації однозначно добігає свого кінця», — зазначив політик.
 
Олег Ляшко вважає, що зростання світової економіки в умовах глобалізації принесло очевидний виграш світовим елітам. «У лихоманці неоліберальної глобалізації космополітизовані еліти розвинених країн побачили свій унікальний шанс на надприбутки та швидке збагачення.
 
У результаті відірвались від своїх народів та втратили своє національне коріння, моральні орієнтири і відчуття реальності», — пояснив Ляшко. На його думку, наслідком такої діяльності безвідповідальних та корумпованих еліт стали  деіндустріалізація, занепад національних виробництв, непідйомна закредитованість держав і компаній, офшорні скандали.
 
Політик переконаний, що зовсім скоро нова реальність принесе світу та Україні і нових політичних лідерів. «Ми певні, що вибір зрештою впаде на тих, для кого національний інтерес та моральні цінності — це не риторика, не маніпуляція і не порожній звук.
 
На тих, хто має стратегічне бачення шляхів радикального прориву країни до гідного сучасного життя, а також рішучість і волю його реалізувати. А значить, команда Радикальної партії прийде до влади в країні й виконає свою історичну місію!» — підсумував Ляшко.
 
Нардеп висловив сподівання, що згодом Україна увійде до оновленої Європи економічно розвиненою державою. Оскільки за 25 років незалежності Україну перетворили на  сировинний придаток, який  використовується заради збагачення  невеликої купки людей.  
 
Натомість  Радикальна партія пропонує інший шлях і проголошує  політику  економічного націоналізму, тобто політику, яка направлена лише на інтереси українців: створення робочих місць і підвищення соціальних стандартів.
 
«Якщо можновладці підписують міжнародні угоди, то лише ті, які дадуть людям можливість працювати і годувати сім’ї, збільшувати доходи громадян, їх купівельну спроможність, а не ті, що розкрадають ліси, отруюють довкілля, виснажують землю в обмін на кредити, які потім змушені будуть повертати наші онуки», — наголосив Олег Ляшко.
 
Лідер Радикальної партії зазначив, що економічний націоналізм передбачає ефективне управління державною власністю, яке дозволить збільшити ВВП та поліпшити умови для праце­здатного населення.
 
«Кажуть, що державні підприємства треба продати, бо вони збиткові. Але ж успішна кондитерська фабрика не продається, бо «не має ціни», а державне майно продасться за копійки, бо чиновники не можуть дати йому ради», — підкреслив Ляшко.  
 
Олег Ляшко наголосив, що внесок держпідприємств в економіку України — 10%, у найбільш успішних країнах — 15%, у країнах, що розвиваються — 30%. Тому нам є до чого прагнути та над чим працювати. У свою чергу, Радикальна партія розробила план економічного розвитку, який перетворить Україну з сировинного придатку на країну-виробника, інноватора з високим науково-технічним потенціалом.
 
Після конферен­ції радикали пройшли урочистою ходою вулицями міста та поклали квіти до пам’ятника Івано­вi Франку, де надвечір зібралося народ­не віче. Ляшко з колегами-депутатами прозвітував мешканцям Івано-Франківська про свою діяльність та звернувся із закликом підтримати його план української перемоги.
 
Іванофранківці, які відвідали захід, радо вітали ініціативи Радикальної партії та її лідера. Містяни з нетерпінням чекатимуть на наступний візит Олега Ляшка. n