Шлюб тріщить чи тріснув?

21.09.2016
Шлюб тріщить  чи тріснув?

Анджеліна Джолі і Бред Пітт.

Чутки про розлучення однієї з найгарнішої і найромантичнішої пари Голлівуду — Анджеліни Джолі та Бреда Пітта — останні півроку не сходять зі сторінок зарубіжних таблоїдів. Репортери навіть підмітили, що останню річницю весілля пара не святкувала разом, а Пітт почав приглядати собі місцину в Хорватії, де на березі Адріатичного моря збирається звести «хатинку».
 
Самі актори ці чутки не коментували, займаючись кожен своїми справами: Енджі виконувала місію Посла доброї волі ООН і знімала свій фільм у Камбоджі, а Бред — знімаючись у фільмі «Союзники», прем’єра якого відбудеться цього року.
 
Останній і став фатальним для Джоліпітта, як називають пару в Голлівуді. Пішли чутки, що Бред надто зблизився на зйомках зі своєю партнеркою по фільму, французькою актрисою Маріон Котійяр.
 
І хоча сорокарічна Маріон всіляко заперечує існування роману з Піттом, до того ж, вона чекає другу дитину від свого чоловіка, актора і режисера Гійома Кане, репортери стверджують, що Джолі запідозрила чоловіка у зраді і почала переговори з адвокатами щодо розриву шлюбу.
 
Якщо це правда, то це стане найгучнішим і найдорожчим розлученням Голлівуду — статки обох нині оцінюються в 480 мільйонів доларів. До того ж у їхньому шлюбному контракті є стаття, що в разі зради Пітта він втрачає право опіки над дітьми. А їх, нагадаємо, у Джоліпітта аж шестеро — троє біологічних і троє всиновлених.
 
Утім, може, все ще й обійдеться. Друзі родини кажуть, що Енджі покладається на «кризові прогулянки» з Бредом, які допоможуть їм знайти спільну мову і розбурхати пригаслі почуття. Бо, якщо вони протрималися разом 11 років, то це таки не випадково.