Кейт Вінслет на межі розлучення з чоловіком-неробою

20.10.2016
Кейт Вінслет на межі розлучення з чоловіком-неробою

Кейт Вінслет. (Фото з сайта today.com)

Поганий приклад таки буває заразним. Після того як розпалася пара Бренджоліна, Голлівудом прокотилася ціла епідемія зіркових розлучень.
 
Криза накрила навіть такі, досі стабільні пари, як Брайан Остін Грін і Меган Фокс, Бен Аффлек та Дженніфер Гарднер, Тобі Магуайр і Дженніфер Мейєр. 
 
До цього списку може долучитися і зірка «Титаніка» Кейт Вінслет.
 
Таблоїди, посилаючись на традиційних «друзів родини», поширили інформацію, що актриса не в захваті від стилю життя свого чоловіка, небожа засновника Virgin Ричарда Бренсона Неда Рокнрола (хоча насправді його звуть Абель Сміт), який в компанії дядька займався космічним туризмом.
 
Нагадаємо, що пара таємно одружилася у 2012 році, і з того часу, за словами інсайдера, Нед закинув роботу і цілком зайнявся своїми розвагами.
 
У той час, як Кейт продовжує зніматися у фільмах і фактично стала єдиною годувальницею в родині.
 
Для відповідальної актриси таке ставлення до життя з боку чоловіка є неприпустимим, тоді як Нед вирішив цілком виправдати своє вигадане прізвище і насолоджується життям на повну.
 
Як свідчать таблоїди, Рокнрол навіть не цікавиться життям сина і доньки Вінслет від попередніх шлюбів, не кажучи вже про участь у їхньому вихованні.
 
А Кейт у цій ситуації доводиться бути одночасно і мамою, і батьком, і така ситуація її добряче втомила.
 
Наскільки ці чутки відповідають дійсності, перевірити важко.
 
З одного боку, жовта преса часто сама вигадує і запускає чутки, щоб було про що писати. З іншого — наскільки така ситуація знайома нашим жінкам! Виявляється, навіть зіркам у Голлівуді знайти справжнього чоловіка ой як непросто.