Вільний — і крапка! Річард Гір отримав офіційне розлучення і мріє про дитину від нової пасії

21.10.2016
Вільний — і крапка! Річард Гір отримав офіційне розлучення і мріє про дитину від нової пасії

Алехандра Сільва.

На тлі «епідемії розлучень», що прокотилася Голлівудом, появою чергової «вільної для стосунків» зірки мало кого здивуєш.
 
І все ж інформація про те, що статус холостяка після чотирьох років судової тяганини отримав колишній секс-символ «фабрики мрій» Річард Гір, таки привернула увагу репортерів.
 
Зі своєю тепер уже колишньою дружиною, моделлю Кері Лоуелл, Річард Гір зустрічався сім років, доки у 2002-му пара не відгуляла весілля.
 
Двома роками раніше Кері подарувала чоловікові сина Гомера. Але у 2013-му, після 11 років спільного життя, пара оголосила про розрив, назвавши причиною «різні погляди на життя» та передавши справу адвокатам.
 
Подейкують, що каменем спотикання, через який процес настільки затягнувся, стало питання поділу нажитого «непосильною працею» спільного майна.
 
При цьому питання опіки над спільним сином Гомером колишнє подружжя вирішило досить швидко — зрештою, хлопцеві вже 16, і опіка батьків йому не так і потрібна.
 
Ходили чутки, що за свободу екс-коханого Лоуел просила 100 мільйонів доларів, тоді як Гір декларував свої статки лише на 45 мільйонів.
 
На яких умовах адвокатам пари вдалося домовитися — наразі невідомо, але судову залу в Манхеттені обоє покидали усміхненими.
 
Невідомо й те, як довго Річард Гір холостякуватиме. Останнім часом на всі презентації 67-річний секс-символ з’являється у супроводі колишньої дружини італійського мільярдера Роберта Фрідланда Алехандри Сільви, молодшої від актора на 32 роки.
 
Подейкують, що він мріє, щоб Алехандра народила йому ще одного сина.
 
Якщо Річард Гір наважиться повести кохану до вівтаря, це буде його третій офіційний шлюб. А першою дружиною актора була супермодель Сінді Кроуфорд, iз якою Гір прожив чотири роки.