Громадські активісти з Хмельницького пояснили, чому зірвали концерт дуету «Потап і Настя»

26.10.2016
Громадські активісти з Хмельницького пояснили, чому зірвали концерт дуету «Потап і Настя»

На колінах перед Путіним.

Це стало поштовхом для інших міст: Івано-Франківськ відмовився приймати цих горе-артистів, Луцьк теж.
 
Багато сучасної молоді вважає, що той, хто знімає штани перед росіянами і дякує їм за те, що вони приймають їх у себе, не гідні виступати на теренах України.
 
Для багатьох програми цього дуету стали символом зла, символом русизму, який заполонив наші землі.
 
Що стосується безпосередньо Хмельницького, то тут одну з головних ролей відіграла Вікторія Сердюк, позивний «Бестія».
 
Голова хмельницького Автомайдану, волонтер, боєць добровольчого батальйону, громадський діяч, якій не байдужа доля України. Вона з однодумцями — молоддю, депутатами обласної ради, активістами Автомайдану — зірвала виступ заангажованих артистiв. Ось що Віка розказує про цю акцію:
 
— Я живу у Хмельниць­кому, тут живуть мої діти, друзі, знайомі. І нам не подобається, що лояльна до Кремля пара артистів їздить тут і пропагує свою безсмакову музику. Я на передовій, добровільно захищаю Україну від російських загарбників. А ці божевільні співаки їздять до наших ворогів і виступають там. Це нонсенс. Нас звинувачують у хуліганстві, бандитизмі, поліція заарештувала навіть одного малолітнього хлопчака за нібито використання газового балончика. Проте я заявляю, що ця акція, з використанням петард, була лише спробою привернути увагу до проблеми спiвробiтництва з ворогом. Тому я звертаюсь до всіх небайдужих жителів України: не даймо промосковським сатрапам виступати на нашій землі, проженемо зло в «рашку».
 
З моменту проведення акції минуло вже кілька днів, та дивні речі кояться і дотепер. Чомусь зi сторінок інтернету почали зникати відео, де учасники блокади концерту протестують проти виступу артистів. Хто це робить і для чого?