Мадонна закрутила роман із молодшим на 14 років британським актором

01.11.2016
Мадонна закрутила роман із молодшим на 14 років британським актором

Мадонна.

Творчі люди, скільки б їм років не було, не можуть без кохання. От і Мадонна, щоб залікувати душевні рани, викликані розривом стосунків із сином Роккі, який перебрався до батька в Лондон, закрутила новий роман.
 
Цього разу обраницею поп-діви став молодший від неї на 14 років популярний британський актор ганського походження Ідріс Ельба.
 
Інсайдери подейкують, що ці стосунки тривають уже ледь не рік — Мадонна познайомилася ближче з Ідрісом на одному зі своїх концертів, де той «підпрацьовував» ді-джеєм.
 
Однак лише днями зірки перестали ховатися від журналістів і дозволили собі відкрито цілуватися на людях.
 
Сталося це в Лондоні, після виступу Ельби на кікбоксинг-рингу, де він дебютував як професійний боєць — останнім часом актор тренувався по всьому світу, збираючи матеріал для зйомок документального фільму «Ідріс Ельба: боєць» для каналу Discovery. У першому ряду за поєдинком спо­стерігала і Мадонна, яка й виклала в мережу відео, тож ці кадри теж можуть увійти до стрічки.
 
Другого дня пару «засікли» в одному з ресторанів Лондона.
 
«Вони не ховалися, не намагалися бути непомітними і не зводили одне з одного очей», — передає слова очевидців таблоїд The Sun. Сам Ельба теж не приховує свого захоплення Мадонною.
 
«Я зустрів прекрасну людину, яка працює, не покладаючи рук. У неї неймовірні шоу», — заявив він журналістам після першого спільного виступу.
 
Що ж, як кажуть у народі, хай їм буде добре. Хоча, враховуючи ексцентричний характер 58-річної співачки, можна тільки гадати, як надовго її вистачить для чергового роману.