Модель Хайді Клум презентувала на Хелловiн п’ятьох своїх двійників

02.11.2016
Модель Хайді Клум презентувала на Хелловiн п’ятьох своїх двійників

Хайді Клум в образі Джессіки Реббіт із фільму «Хто підставив кролика Роджера».

Не знаю, як у нас, а в Америці та Англії Хелловiн — одне з улюблених свят як дітей, так і дорослих, які намагаються знову повернутися в дитинство, приміряючи на себе найрізноманітніші карнавальні образи.
 
Як зазначають західні таблоїди, крім кажанів, вампірів та відьмочок, зірки не проти були приміряти на себе образи своїх колег як по сцені, так і по зірковості.
 
Одним із найпопулярніших цього року став образ Харлі Квін із кiнофільму «Загін самогубців».
 
Подруга Кім Кардаш’ян, яка досі не може оговтатися від пограбування в Парижі, модель Кайлі  Дженнер приміряла образ співачки Крістіни Агілери.
 
Супермодель Сінді Кроуфорд прийшла на вечірку з усією родиною — чоловіком Ренді Гербером, сином Преслі та донькою Кайєю — в костюмах рокерів із різнокольоровим волоссям.
 
А закохана голлівудська парочка, Орландо Блум та Кеті Пері, перевдяглися в костюми Білла та Хілларі Клінтонів.
 
Але найбільшою інтригою була поява відомої моделі, екс-ангела Victoria’s Secret Хайді Клум. У попередні роки вона вражала уяву глядачів, презентуючи образи кровожерливої богині Калі, Червоної відьми, Золотої богині й навіть людини без шкіри.
 
А на одну з попередніх вечірок Гайді прийшла в образі... елегантної 90-річної пані.
 
Тож цього разу появу моделі на Annual Halloween Party в Нью-Йорку чекали з особливим нетерпінням.
 
І вона з’явилася перед публікою з телевізора з написом «Зроблено в Німеччині» у світлому відвертому вбранні з панчохами в сіточку і ботфортами, але без особливих змін.
 
Зате слідом за Хайді із цього ж телевізора вилізло іще п’ятеро красунь, як дві краплі води схожих на неї. І найбільше таким «розмноженням» тішилася сама Хайді.
 
Тепер усі гадають, що ж іще вигадає невгамовна Хайді наступного року.