Зібралась заміж? Молодша сестра Кім Кардашян заінтригувала фото з обручкою

11.11.2016
Зібралась заміж? Молодша сестра Кім Кардашян заінтригувала фото з обручкою

Кайлі Дженнер.

Хто-хто, а наймолодша з телевізійного клану Кардаш’янів, 19-річна Кайлі Дженнер, знає, як привернути увагу до своєї особи.
 
То вона змінює форму губ через те, що хтось із її коханцiв сказав, що вона не так цілується.
 
То з брюнетки перефарбовується на яскраву блондинку.
 
То разом із модним українським фотографом Сашею Самсоновою знімається в провокативній фото сесії — без жодного вбрання, що, втім, практично непомітно, оскільки найцікавіші частини тіла просто замальовані темною фарбою.
 
І всі свої фото Кайлі неодмінно публікує в Інстаграмі.
 
Одне з останніх фото особливо заінтригувало її шанувальників. На фото дівчина зображена в обіймах свого бойфренда, відомого репера на ім’я Тайга.
 
І все б нічого, якби це фото не супроводжував загадковий підпис: «Вони ще не знають».
 
І не було наступного знімка із зображенням руки Кайлі з каблучкою з діамантом. Одразу пішли чутки, що Тайга і Кайлі вирішили нарешті побратися.
 
Зрештою, нічого дивного в цьому немає. Кайлі й Тайга зустрічаються вже кілька років, то розлучаючись, то сходячись знову.
 
Переважно сварки виникали через тиск родини на дівчину. Рiднi переконанi, що брутальний репер — зовсім не пара їхній дівчинці.
 
Утім сама Кайлі чим далі, тим більше демонструє незалежний характер і бажання жити своїм життям. Тож і звістка про раптове таємне одруження нікого не здивує.
 
Навпаки, лише додасть усiм популярності. Бо ніщо так не притягує увагу до реаліті-шоу, як чужі таємниці.