Поцілунок на згадку

22.11.2016
Поцілунок на згадку

Шеннон де Ліма.

Колишніх не буває. У цьому переконані папараці та оглядачі світських новин, які навіть після розлучення пари та повторного одруження (а часом і не одного) продовжують доскіпливо стежити за стосунками «ексів». А раптом знову «склеїться», як у Джонні Деппа та Ванесси Параді?
Чергову порцію для пліток у подібному стилі підкинула відома актриса й співачка Дженніфер Лопес. Виступаючи днями в Лас-Вегасі на церемонії вручення латиноамериканської премії «Греммі», Джей Ло заспівала дуетом зі своїм колишнім чоловіком Марком Ентоні (до речі, він отримав відзнаку в номінації «Персона року»), а по завершенню пісні просто на сцені нагородила його пристрасним поцілунком.
Найцікавіше, що все це відбулося на очах у нинішньої дружини Марка, моделі Шеннон де Ліми. І, схоже, цей поцілунок остаточно розбив келих їхнього дворічного шлюбу з Шеннон, яка не пережила такого публічного приниження й подала на розлучення. Сам актор і співак вирішив усе перевести на жарт і опублікував в Інстаграмі серію фото, де він цілується з різними особами, зокрема з чоловіками, підписавши це з натяком, що, якщо дивитися, хто з ким цілується, то з цими чоловіками в нього теж роман?
Утiм усе може бути. Марк Ентоні з Дженніфер Лопес знайомий iз юності — Джей Ло виступала на підтанцьовках у свого майбутнього чоловіка. У 2005 році вони одружилися, а пізніше в пари народилися син і донька. Але щось пішло не так, і в 2011-му вони подали на розлучення, хоча й зберегли дружні стосунки.
А от Шеннон тепер треба обирати, що їй дорожче: чоловік чи ревнощі? І, судячи з розвитку сюжету, модель обрала друге.