Не такий жорстокий Бред, як його малюють

24.11.2016
Не такий жорстокий Бред, як його малюють

Бред Пітт.

Другий місяць не вщухають пересуди щодо того, яка чорна кішка пробігла між зразковою донедавна голлівудською парою Бреда Пітта та Анджеліни Джолі. У офіційному поданні до суду сама Енджі вказала причиною «непримиренні розбіжності», а наближені до неї свідки зазначають, що останньою краплею стала сварка Бреда з їхнім старшим сином, 15-річним Меддоксом, у приватному літаку під час перельоту з Франції в Лос-Анджелес, під час якої актор підняв на хлопця руку. Тож разом із документами на розлучення Джолі подала і позов до ФБР, звинувачуючи благовірного у жорстокому ставленні до дітей.
Утім після спілкування з усіма учасниками інциденту, зокрема і з дітьми,  ФБР відмовилося від проведення подальшого розслідування і закрило справу, заявивши, що не вбачають у діях Пітта соціальної небезпеки. Раніше до такого ж висновку дійшли співробітники департаменту у справах сім’ї і дітей Лос-Анджелеса, які провели власне паралельне розслідування.
Такий перебіг подій дає право акторові сподіватися відсудити право не лише бачитися з дітьми, а й брати рівноцінну участь у їхньо­му вихованні. Наразі ж усі шестеро дітей Бранджеліни — троє власних і троє прийомних — рішенням суду лишаються жити з матір’ю, а Бредові дозволено лише іноді здійснювати до них «терапевтичні візити».
Роман Анджеліни Джолі та Бреда Пітта спалахнув у 2004 році, хоча під вінець актор повів свою кохану лише через десять років, коли у них уже було шестеро дітей. Але й офіційне оформлення стосунків не допомогло подолати «непримиренні протиріччя», які, очевидно, накопичувалися не один рік. А шкода. Гарна була пара.