Дженніфер Лопес та Мадонна зібралися заміж за своїх колишніх чоловіків

07.12.2016
Дженніфер Лопес та Мадонна зібралися заміж за своїх колишніх чоловіків

Дженніфер Лопес.

У світі зірок мода на розлучення поступово змінюється іншою тенденцією — модою на колишніх. І хоча, подейкують, пара Джонні Депп та Ванесса Параді склеюється не надто успішно, таблоїди жваво обговорюють можливості возз’єднання інших зіркових пар.
 
Після скандального поцілунку на сцені співачки та актриси Дженніфер Лопес зі своїм «ексом» Марком Ентоні і заявою про розлучення останнього із моделлю Шеннон де Лімою, яка з’явилася після цього, пішли чутки про те, що все це не просто так.
 
І що Джей Ло не проти вступити вдруге в ту саму річку, прийнявши пропозицію руки і серця все ще коханого чоловіка.
 
Бо одразу ж після розлучення Марка стало відомо, що і співачка кинула свого чергового бойфренда Каспера Смарта.
 
І тут же поповзли чутки про майбутнє весілля, яке призначене на 5 червня наступного року. Ця дата обрана не випадково — саме цього дня 13 років тому Марк і Дженніфер побралися вперше.
 
Підкинула днями поживи для розмов і епатажна Мадонна. Виступаючи на одному з благодійних аукціонів у Малаві, на батьківщині її прийомних дітей Мерсі і Девіда, вона звернулася до свого колишнього чоловіка Шона Пенна з пропозицією… одружитися, якщо він пожертвує її фонду Raising Malawi $150 000 на допомогу хворим дітям.
 
І хоча цю ставку перехопив інший багатий бізнесмен, який запропонував більшу суму, Мадонна під звуки весільного маршу викликала Пенна на сцену і прикувала до себе кайданками зі словами: «Ну ось, тепер у нас усе, як колись».
 
Чи буде друга спроба вдалою і чи буде вона взагалі, покаже час. Утiм це вже не перша (і не остання) спроба повернути минуле в історії шоу-бізнесу. Знаменита акторка Елізабет Тейлор була одружена вісім разів, і з них — двічі з актором Річардом Бартоном. Перший раз шлюб тривав 10 років, удруге — лише рік. І все одно Ліз називала цей час найщасливішим у своєму житті.