Джонні Депп та інші зірки знялися у фільмі хворого на рак підлітка

08.12.2016
Джонні Депп та інші зірки знялися у фільмі хворого на рак підлітка

Джонні Депп.

Як можна допомогти невиліковно хворій людині? Єдиний спосіб — перетворити ту частину життя, що лишилася, на здійснення мрії.
 
Щоб, помираючи, людина була впевнена, що прийшла у цей світ недарма і хоч якийсь слід у ньому залишила. 
 
Саме цим займається американська благодійна організація Make a Film Foundation, яка ось уже скоро десять років допомагає невиліковно хворим підліткам втілювати мрію зняти власний фільм.
 
В одному з чергових проектів фонду знялася ціла плеяда голлівудських зірок — Джонні Депп, Девід Лінч, Джей К. Сімонс, Лора Дьорн, Пенелопа Енн Міллер, Чад Коулмен, Адель Рене, та Ричард Чемберлен. 
 
Усі вони стали героями короткометражного фільму на тему зомбі-апокаліпсису, задуманого хворим на рак 16-річним Ентоні Конті.
 
Сам підліток (звичайно, за підтримки команди професіоналів) у проекті виступив і автором сценарію, і режисером, і виконавцем головної ролі.
 
За сценарієм, його герой, який втратив свою родину під час зомбі-апокаліпсису, намагається врятувати дівчину, в яку закоханий. І йому доводиться вступати у двобій зі справжніми зомбі, яких грають знамениті актори.
 
Невідомо, кому участь у цьому благодійному проекті принесла більшу насолоду — юному фільммейкеру чи самим зіркам.
 
«Ентоні — справжній чарівник — на знімальному майданчику творилося щось неймовірне. Він — як магніт, який притягує найкраще в людях і змушує їх казати «так» на кожному етапі», — ділилися враженнями від зйомок представник фонду Make a Film Foundation.
 
До речі, після розлучення з Ембер Херд Джонні Депп змінив імідж і став більше схожий на панка. А від панка до зомбі — два кроки.