Талон у чергу: замість МРЕВ у Вінниці відкрили сучасний центр МВС

13.12.2016
Талон у чергу: замість МРЕВ у Вінниці відкрили сучасний центр МВС

Мотивовані гарними умовами праці і достойною зарплатою працівники обслуговують клiєнтiв швидко. (Фото Катерина МАРТИЧ.)

У Вінниці відкрили сьо­мий в Україні сервісний центр МВС, який замінить колишній МРЕВ.

Тут уже почали надавати послуги з реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів.

Крім цього, можна замінити або вперше отримати посвідчення водія та скористатися іншими послугами, необхідними водіям для користування транспортними засобами. 
 
«Для нас важливо, аби громадяни отримували швидкий та якісний сервіс. У центрі працюють камери відеоспостереження, що дозволяє переглянути завантаженість центру в реальному часі через інтернет. Центр оснащений електронною чергою, дитячою кімнатою та місцями очікування. Подбали і про те, щоб людям з обмеженими можливостями теж було комфортно отримати послуги», — сказав заступник директора Головного сервісного центру МВС Сергій Гончаров на його відкритті.
 
Замінити посвідчення водія в оновленому сервісному центрі можна за півгодини, переконує Сергій Гончаров, а зареєструвати автомобіль — за дві години. В середньому, у сервісному центрі планують надавати щонайменше 120 адмінпослуг упродовж дня. А з нового року спектр обслуговування розшириться, зокрема, ще видаватимуть довідки про несудимість.
 
«Штат оновився на 90%. Громадян одночасно обслуговуватимуть 10 адміністраторів, серед яких вісім — це нові працівники. Вони закінчили програму стажування та успішно пройшли конкурсний відбір. Нагадаю, що там було 49 осіб на місце. Адміністратори будуть отримувати від 7 тис. грн., а в 2017 році плануємо, що зарплата буде на рівні 10 тис. грн.», — сказав керівник регіонального сервісного центру МВС у Вінницькій області Олександр Князюк.
 
До речі, отримати послуги тут можуть не тільки жителі Вінниці чи області, а й з інших регіонів.
 
«Мені потрібно перереєстрацію автомобіля зробити. Приїхав iз Вінницького району. Трохи розгубився, коли зайшов у сервісний центр. Не знав, куди йти і що робити. Але допомогли, підказали, як той талон узяти в електронну чергу. Показали, куди йти до адміністраторів. Дуже гарно, яскраво в оновленому приміщенні. Ще навіть запах фарби вiдчувається. Оце чекаю вже хвилин 15, поки готують документи для огляду транспортного засобу працівником експертної служби», — розповів про перші враження від оновленого сервісного центру МВС у Вінниці Василь Москаленко.
 
Планується, що до кінця року сервісні центри МВС нового зразка з’являться також у Харківській, Запорізькій, Донецькій та Чернігівській областях. Усі вони будуть працювати за єдиним принципом — прозорості.