Наталія Кличко стала однією з лауреаток премії «Жінка року» в Австрії

14.12.2016
Наталія Кличко стала однією з лауреаток премії «Жінка року» в Австрії

Наталія Кличко.

На відміну від першої леді країни Марини Порошенко, першу леді столиці Наталію Кличко не так часто можна побачити на благодійних заходах чи світських вечірках. Але це — у нас.
 
А в Австрії, як з’ясувалося, вона відома не лише як співачка, а й як благодійниця. Принаймні на церемонії відзначення визначних жінок року, організованій журналом Look у Віденській ратуші Наталя Кличко теж отримала нагороду в номінації «Сильна жінка» — за доброчинну діяльність й успіхи в музичній кар’єрі.
 
До речі, лаудатор, який вручав Наталії приз, звернувся до неї з привітанням українською.
 
Компанію Наталії Кличко склали інші лауреати премії: автор роману «Секс і місто» Кендіс Бушнель, міністр охорони здоров’я Австрії Сабін Оберхаузер, олімпійська чемпіонка Таня Франк та інші.
 
«Жінки, які роблять цей світ кращим», — так відгукнулася про цьогорічних лауреатів активістка української громади у Відні Олександра Саєнко, яка першою повідомила цю новину на «Фейсбуці».
 
Як відомо, дружина столичного мера з дочкою Єлизаветою-Вікторією та молодшим сином Максимом більшість часу проводять у Гамбурзі, де діти ходять у міжнародну школу.
 
Старший їхній син Єгор-Даніель навчається у Флориді у Ransom Everglades School.
 
Виховання дітей вона успішно поєднує з музичною кар’єрою — навесні жінка випустила власний альбом «Оголена душа» і навіть мала виступи у кількох німецьких містах на його підтримку.
 
Тепер і в нас з’явилася надія почути ці пісні. А заодно — і частіше бачити тут пані Наталю, яка є офіційним представником німецького благодійного фонду «Фіторятівники» з підтримки жіночого та дитячого здоров’я в Україні. Роботи тут для неї — непочатий край.