Багатші за королеву: у родині Бекхемів заробляють навіть діти

16.12.2016
Багатші за королеву: у родині Бекхемів заробляють навіть діти

Попри плітки жовтих таблоїдів, які час від часу намагаються «розлучити» Вікторію і Девіда Бекхемів, їхня родина протягом ось уже сімнадцяти років є взірцем стабільності і добропорядності. Яскравий доказ цього — четверо дітей Бекхемів, з якими родина проводить практично весь свій вільний час.
 
А де панує любов і злагода, а до того ще й творчість та креатив, там і гроші водяться. Як свідчать експерти фінансового видання Fortune, у цьому плані Бекхеми перегнали навіть королеву Великобританії: якщо статки Єлизавети ІІ оцінюються у 340 мільйонів фунтів стерлінгів, то Вікторія і Девід, за останніми даними, заробили більше 500 мільйонів фунтів.
 
Це й не дивно, якщо брати до уваги, що в цій родині працюють практично усі, включно з дітьми. Вікторія після одруження спробувала себе в модельному бізнесі і тепер є одним iз найуспішніших британських модельєрів, випускаючи власну лінію одягу. Девід після закінчення футбольної кар’єри також узявся за створення колекції, правда — чоловічого одягу. Крім того, його неодноразово називали іконою стилю, тому пропозицій для зйомок у рекламних кампаніях йому не бракує. 
 
Щодо дітей, то старший син Бекхемів Бруклін теж залучався до реклами одягу, а тепер вирішив опанувати професію фотографа. Його молодший брат Ромео досі успішно рекламує одяг для підлітків.

А наймолодший із синів, 11-річний Круз, вирішив узяти приклад із мами і заспівав, уклавши угоду про співпрацю з мене­джером Джастіна Бібера. Дебют вийшов багатообіцяючим — його пісню If Every Day Was Christmas («Якби щодня було Різдво») і вже зараз Вікі обмірковує ідею записати дует сина з відомою співачкою, однією із суддів британської версії шоу «Х-фактор» Ніколь Шерзінгер.
 
І навіть п’ятирічна Харпер не лише навчається та пробує себе в різних видах мистецтва, а й знімається для глянцю, відвідує мамині модні покази і є однією з найпопулярніших маленьких дівчаток у світі. За словами Вікторії, секрет їхнього успіху в тому, що для неї діти і Девід завжди були на першому місці. «Для мене найважливіше — щоб вони були щасливими, забезпеченими і впевненими в собі», — каже Вікі. І з нею важко не погодитися.