Місіс і містер Санта Клаус: Кеті Перрі та Орландо Блум на Різдво провідали хворих дітей

28.12.2016
Місіс і містер Санта Клаус: Кеті Перрі та Орландо Блум на Різдво провідали хворих дітей

На Різдво та Новий рік так хочеться вірити в дива. Особливо, якщо ти дитина і змушена зустрічати свято у лікарняних стінах. І так хочеться попросити в Санти чи Святого Миколая трішки здоров’я і гарного настрою.
 
Це, як ніхто інший, розуміє знаменитий голлівудський актор Орландо Блум, який до того ж є послом доброї волі ЮНІСЕФ (нагадаємо, що в цій ролі він навесні побував на Донбасі і спілкувався з дітьми, які пережили обстріли). Тож напередодні Різдва, яке в Америці святкують 25 січня, він разом зі своєю подругою, співачкою Кеті Перрі, одяглися в костюми Санта Клаусів і навідалися до діток у дитячий госпіталь в Лос-Анджелесі.
 
Можна уявити, яким сюрпризом стала поява зірок для маленьких пацієнтів. «Діти в лікарні отримали те, чого так довго чекали і заслужили — їх відвідали містер і місіс Клаус... які виявилися дуже схожі на Кеті Перрі та Орландо Блума!» — написали представники клініки на її сторінці у «Фейсбуці».

«Кеті Перрі та Орландо Блум приїхали до нас співати різдвяні гімни. Це було настільки красиво! Я дуже вдячна їм!» — поділилася захопленням у соцмережах одна з мам.
 
32-річна Кеті і 39-річний Орландо і справді дали невеликий концерт: Перрі співала, а Блум грав на барабанах. Також зірки фотографувалися з дітьми, жартували і всіляко підтримували справжній новорічний настрій. І, дивлячись на фото, важко зрозуміти, хто був більш щасливий — діти чи їхні гості.
 
До речі, наприкінці листопада поповзли чутки, що Орландо Блум розійшовся з Кеті Перрі, оскільки, обпікшись на шлюбі з топ-моделлю Мірандою Керр, від якої в нього лишився син Флінн, він тепер побоюється серйозних стосунків, а тим більше — одруження. Утiм різдвяна пригода пари доводить протилежне. Бо доки у двох людей є бажання спільно творити добро, вони будуть разом.